Kubuntu kurulumunda disk nasıl sıfırlanır?

Mağazayı şu anda kullanamıyorum uygulamalar yüklenmiyor diye bir hata alıyorum.
Muhtemelen arka planda kontrol ettiği için kilitlemiş olabilir. Deyayları varsa paylaşın bakalım. Genelde kısa bir süre sonra düzelir.

Muhtemelen arka planda kontrol ettiği için kilitlemiş olabilir. Deyayları varsa paylaşın bakalım. Genelde kısa bir süre sonra düzelir.

Sistemi açarken sürekli KDE cüzdan hizmeti açılıyor sanırsam ondan oluyormuş bunu nasıl kapatabilirim?

Kapatınca tekrar tekrar Wi-Fi şifresini de istiyor benden.

Sistemi açarken sürekli KDE cüzdan hizmeti açılıyor sanırsam ondan oluyormuş bunu nasıl kapatabilirim?
Oturum açma şifresi ile aynı ayarlayın.
Eğer otomatik oturum aç seçeneğini ayarladıysanız şifre koymadan ileri ileri yapın.
Ama yinede kapatmak istersen ayarlarda şurda:

Kapatırsan veya şifresiz yaparsan wifi şifrelerin veya disk şifrelerini kaydettiğinde herkezin görebileceği şekilde kaydetmiş olursun.
Wifi için şifresiz ayarlayacaksan şöyle:

Bende o seçenek çıkmıyor maalesef.

262 adet toplam 1.5 GB değerinde bir güncelleme var yaparsam mağazayı kullanabilir miyim?

Mağaza sorununa benzer bir konu Technopat'ta açılmış sanırım sorunu çözülmüş ama ben baktığımda pek bir şey anlamadım.

Son düzenleme:
Muhtemelen kilitleyecektir. Şuan yapmak zorunda değilsin vakit bulunca bas.
Bende bekletiyorum çoğu zaman.

Peki mağaza için beklemeli miyim şu an.
Bende az önce sanal makinede Ubuntu 25.04 kurmuştum bir sorun yapmamalıydı normalde. Bende birşey yok, teknik bilgi göster gibi bir buton olması lazım varsa paylaşır mısın?

Bende az önce sanal makinede Ubuntu 25.04 kurmuştum bir sorun yapmamalıydı normalde. Bende bir şey yok, teknik bilgi göster gibi bir buton olması lazım varsa paylaşır mısın?
Eki Görüntüle 2559621

Geç fark ettim mesajınızı hemen bakayım.

Bulamadım hocam tam olarak nerede?

Şu anda sistem ayarlarını da açamıyorum.

Son düzenleme:
Şu anda sistem ayarlarını da açamıyorum.
pkill systemsettings ile kapandığına emin olup yeniden dener misin? Önceden bende böyle olduğunu hatırlıyorum.

Bulamadım hocam tam olarak nerede?
Böyle bir şey olması gerek normalde.

Güncellemeleri yapıp bir daha bak. Belki güncelleme ile çözülmüştür.

Kubuntu 24.04'te de baktım ama yine denk gelmedim.

Dosya Ekleri

• 1755724461745.png
    25,5 KB · Görüntüleme: 15

Şu an güncellemeleri yapıyorum işlem bitince size hemen döneceğim.

Güncellemelerde tamamlandı hocam fakat maalesef hala mağazada bir şey göremiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…