Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.893 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar yarın Kubuntu'ya geçeceğim. Reddit de böyle bir masaüstü gördüm ve çok hoşuma gitti. Aynısını bende yapacağım ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar yarın Kubuntu'ya geçeceğim. Reddit de böyle bir masaüstü gördüm ve çok hoşuma gitti. Aynısını bende yapacağım ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
779221 Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.314 Makaleler 4 Çözümler 37 10 Kasım 2024 #2 Merak ettiğiniz yerlere sağ tıklayın ve düzenle seçeneğini kullanın. Yada kişi paylaşmışsa dosyalarını indirip kurmayı denyebilirsiniz.
Merak ettiğiniz yerlere sağ tıklayın ve düzenle seçeneğini kullanın. Yada kişi paylaşmışsa dosyalarını indirip kurmayı denyebilirsiniz.
Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.893 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #3 779221 dedi: Merak ettiğiniz yerlere sağ tıklayın ve düzenle seçeneğini kullanın. Yada kişi paylaşmışsa dosyalarını indirip kurmayı denyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dosyaları paylaşmamış
779221 dedi: Merak ettiğiniz yerlere sağ tıklayın ve düzenle seçeneğini kullanın. Yada kişi paylaşmışsa dosyalarını indirip kurmayı denyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dosyaları paylaşmamış