Kubuntu "Problem loading X.509 certificate" hatası

Daha fazla  
Yahu arkadaş, severek kullanıyordum Linux'u ama artık illallah ettim. Bu nedir böyle? İki gündür sorunlarla boğuşuyorum. Her tarafından bir sorun çıkıyor, biri bitiyor, biri başlıyor. Az önce Grub menüsü açılmadığı için Boot repair aracıyla Grub'u onardım, menü geldi fakat şimdi de Kubuntu'ya girmiyor ve bu hatayı veriyor, silip tekrar kurayım desem Windows disk yönetiminde de gözükmüyor. Nereye kuruldu bilmiyorum.

IMG_20210701_222105.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu arkadaş, severek kullanıyordum Linux'u ama artık illallah ettim. Bu nedir böyle? İki gündür sorunlarla boğuşuyorum. Her tarafından bir sorun çıkıyor, biri bitiyor, biri başlıyor. Az önce Grub menüsü açılmadığı için Boot repair aracıyla Grub'u onardım, menü geldi fakat şimdi de Kubuntu'ya girmiyor ve bu hatayı veriyor, silip tekrar kurayım desem Windows disk yönetiminde de gözükmüyor. Nereye kuruldu bilmiyorum.

Eki Görüntüle 1092826
Kurarsın Ubuntu olursun moruntu. Acı gerçekler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı