Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Nisan 2021 #11 afacanc38 dedi: KDE Neon diğer KDE masaüstü ortamını kullanan dağıtımlardan daha kararlı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... İkisini de indiriyorum şu an sizin cevaplarınıza göre bir yol seçeceğim. Arsenik dedi: KDE Neon iyidir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Kesinlikle bir şans vereceğim aksini iddia eden olmazsa.
afacanc38 dedi: KDE Neon diğer KDE masaüstü ortamını kullanan dağıtımlardan daha kararlı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... İkisini de indiriyorum şu an sizin cevaplarınıza göre bir yol seçeceğim. Arsenik dedi: KDE Neon iyidir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Kesinlikle bir şans vereceğim aksini iddia eden olmazsa.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 11 Nisan 2021 #12 Huso112 dedi: İkisini de indiriyorum şu an sizin cevaplarınıza göre bir yol seçeceğim. Teşekkür ederim. Kesinlikle bir şans vereceğim aksini iddia eden olmazsa. Genişletmek için tıkla... En garanti yol ikisini de test etmektir, böylece içinizde bir kuşku kalmaz.
Huso112 dedi: İkisini de indiriyorum şu an sizin cevaplarınıza göre bir yol seçeceğim. Teşekkür ederim. Kesinlikle bir şans vereceğim aksini iddia eden olmazsa. Genişletmek için tıkla... En garanti yol ikisini de test etmektir, böylece içinizde bir kuşku kalmaz.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 11 Nisan 2021 #13 Huso112 dedi: Hocam bundan önce Manjaro kullandım. Anca sildim ve sinir krizi geçiriyorum şu an. Ben de Ubuntu/Debian temelli bir distroya geçecektim aklıma KDE neon ve Kubuntu geldi. İşte benim bilgisayar bileşenlerine en uyumlu hangisi olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Silmek ile uyumlu olması başka şeyler hocam. Bütün dağıtımlar ile dual boot yapabilirsiniz, silme işini bilmiyorum ama.
Huso112 dedi: Hocam bundan önce Manjaro kullandım. Anca sildim ve sinir krizi geçiriyorum şu an. Ben de Ubuntu/Debian temelli bir distroya geçecektim aklıma KDE neon ve Kubuntu geldi. İşte benim bilgisayar bileşenlerine en uyumlu hangisi olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Silmek ile uyumlu olması başka şeyler hocam. Bütün dağıtımlar ile dual boot yapabilirsiniz, silme işini bilmiyorum ama.
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Nisan 2021 #14 runit dedi: Silmek ile uyumlu olması başka şeyler hocam. Bütün dağıtımlar ile dual boot yapabilirsiniz, silme işini bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Olduğu diski biçimlendirip. GRUB dosyasını da hallettin mi bir şeycik kalmıyor hocam Arsenik dedi: En garanti yol ikisini de test etmektir, böylece içinizde bir kuşku kalmaz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yardımlarınız için
runit dedi: Silmek ile uyumlu olması başka şeyler hocam. Bütün dağıtımlar ile dual boot yapabilirsiniz, silme işini bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Olduğu diski biçimlendirip. GRUB dosyasını da hallettin mi bir şeycik kalmıyor hocam Arsenik dedi: En garanti yol ikisini de test etmektir, böylece içinizde bir kuşku kalmaz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yardımlarınız için