e417 Megapat Katılım 24 Mayıs 2016 Mesajlar 688 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522431048 20 Ağustos 2022 #1 Flatpak kurmak istemiştim ama depoyu ekleyince resimdeki hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim? Depoya ihtiyacım kalmadı bu arada.
Flatpak kurmak istemiştim ama depoyu ekleyince resimdeki hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim? Depoya ihtiyacım kalmadı bu arada.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 20 Ağustos 2022 #2 Flatpak için neden öyle bir PPA eklediniz ki? Şuraya baktınız mı? Flatpak—the future of application distribution flatpak.org
Flatpak için neden öyle bir PPA eklediniz ki? Şuraya baktınız mı? Flatpak—the future of application distribution flatpak.org
e417 Megapat Katılım 24 Mayıs 2016 Mesajlar 688 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522431048 20 Ağustos 2022 #3 izmirkartali dedi: Flatpak için neden öyle bir PPA eklediniz ki? Şuraya baktınız mı? Flatpak—the future of application distribution flatpak.org Genişletmek için tıkla... Flatpak—the future of application distribution Bu bağlantıda öyle yazıyor diye bu şekilde eklemiştim ama o işi hallettim sadece şu an yaşadığım bu sorun kaldı. Bunu nasıl çözebilirim?
izmirkartali dedi: Flatpak için neden öyle bir PPA eklediniz ki? Şuraya baktınız mı? Flatpak—the future of application distribution flatpak.org Genişletmek için tıkla... Flatpak—the future of application distribution Bu bağlantıda öyle yazıyor diye bu şekilde eklemiştim ama o işi hallettim sadece şu an yaşadığım bu sorun kaldı. Bunu nasıl çözebilirim?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 20 Ağustos 2022 #4 e417 dedi: Flatpak—the future of application distribution Bu bağlantıda öyle yazıyor diye bu şekilde eklemiştim ama o işi hallettim sadece şu an yaşadığım bu sorun kaldı. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Yazılım kaynaklarından o PPA'nın işaretini kaldırın. Siz eski versiyon Ubuntu için olan komutları girmişsiniz. How to Remove a PPA in Ubuntu & Linux Mint - OMG! Ubuntu! Learn how to remove a PPA from Ubuntu, Linux Mint, and other Linux distros in this simple guide, which shows you how to remove apt repositories safely. www.omgubuntu.co.uk
e417 dedi: Flatpak—the future of application distribution Bu bağlantıda öyle yazıyor diye bu şekilde eklemiştim ama o işi hallettim sadece şu an yaşadığım bu sorun kaldı. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Yazılım kaynaklarından o PPA'nın işaretini kaldırın. Siz eski versiyon Ubuntu için olan komutları girmişsiniz. How to Remove a PPA in Ubuntu & Linux Mint - OMG! Ubuntu! Learn how to remove a PPA from Ubuntu, Linux Mint, and other Linux distros in this simple guide, which shows you how to remove apt repositories safely. www.omgubuntu.co.uk