Küba çita vs Küba ege

Deniz1999

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben normal kullanmak için bir motor alacağım. Şu 2 motor arasında çok kaldım, yardımcı olursanız çok sevinirim. Sizce hangisini almalıyım, parama yazık olsun istemiyorum:

Küba Çita 50R Gold Pro mu?

Küba Ege 50 (110CC) mi?

Sizce hangisi? Ben Çita'yı düşündüm, siz ne dersiniz? Eksilerini, artılarını yazarsanız sevinirim.

1 ay önce Küba grace50 motor aldım 2. haftada motor yolda kaldı, yetkili servisin numarası cep telefonu :D ve asla açmıyorlar, kesinlikle önermiyorum.

Merhaba, ben normal kullanmak için bir motor alacağım. Şu 2 motor arasında çok kaldım, yardımcı olursanız çok sevinirim. Sizce hangisini almalıyım, parama yazık olsun istemiyorum:

Küba çita 50r Gold Pro mu?

Küba ege 50 (110CC) mi?

Sizce hangisi? Ben çita'yı düşündüm, siz ne dersiniz? Eksilerini, artılarını yazarsanız sevinirim.

Küba alma direk.

1 ay önce Küba grace50 motor aldım 2. haftada motor yolda kaldı, yetkili servisin numarası cep telefonu :D ve asla açmıyorlar, kesinlikle önermiyorum.

Küba alma direk.

Benim arkadaşlarımda da var onların önerisiyle düşündüm başka alabileceğim motor yok sıfır paramın yeticeği çita da güzel dediler düzgün kullanırsan sıkıntı çıkmaz dediler. Başka önerebileceğiniz sıfır motor var mıdır?

Küba çita CG grubuna giriyor, alacaksan CG gurubu daha mantıklı çünkü büyük ihtimalle sokaktan çevirdiğin adam bile tamir eder. Hatta "motor toplama" hobisi bile edinebilirsin. Ama subap kesme gibi şeyler yaşayabilirsin. Dediğim gibi tamir ettirmesi kolay ve sana bu işi bile öğretebilir. CG aldıktan sonra CG'ciyim ben deyip haytalık yapmaya kalkma. Çok üzülürsün hayatta kalırsan bir süreden sonra da çok utanırsın. Ekipmanı ve sürüş kurallarını eksik etmeyelim.

Küba çita 50r Gold Pro mu?

Küba ege 50 (110CC) mi?

Sizce hangisi? Ben çita'yı düşündüm, siz ne dersiniz? Eksilerini, artılarını yazarsanız sevinirim.

Bütçe artarsa sıfır Raider bakabilirsin peşinat ile taksitte yardımcı oluyorlar, eğer olmazsa şahsen ben iki motoruda sürdüm Küba ege daha rahat olacaktır en başından söyleyeyim debriyaj olayını öğrenebileceğin bir şey istersen çitada mantıklı bir seçenek bayiden 150'lik yaptırırsın, bakımlarını düzgün yaparsın, horda kullanmazsan sana bir sıkıntı çıkarmaz. Ayrıca senin için önemliyse seveni de çok satarken çok zorlanacağını düşünmüyorum, ustasıda bol kendin bile öğrenirsin belki zamanla.

Bütçe artarsa sıfır Raider bakabilirsin peşinat ile taksitte yardımcı oluyorlar, eğer olmazsa şahsen ben iki motoruda sürdüm Küba ege daha rahat olacaktır en başından söyleyeyim debriyaj olayını öğrenebileceğin bir şey istersen çitada mantıklı bir seçenek bayiden 150'lik yaptırırsın, bakımlarını düzgün yaparsın, horda kullanmazsan sana bir sıkıntı çıkarmaz. Ayrıca senin için önemliyse seveni de çok satarken çok zorlanacağını düşünmüyorum, ustasıda bol kendin bile öğrenirsin belki zamanla.
Bende aynı fikirdeyim.

Bende zaten hor falan kullanmayacağım o yüzden dedim her bakımını yapacağım ve dedim motor ile ilgili şeyler öğreneyim az kendim yapayım demek istedim hem debriyajlı olsun dedim ama birçok kişi aşırı titriyor dedi sıfır aldığım zaman titreme yapar mı bir de şey sormak istiyorum rodajını nasıl yapmalıyım kuzenim sulu rodaj yaparsak beton gibi olur dedi siz ne diyorsunuz.

Bende zaten hor falan kullanmayacağım o yüzden dedim her bakımını yapacağım ve dedim motor ile ilgili şeyler öğreneyim az kendim yapayım demek istedim hem debriyajlı olsun dedim ama birçok kişi aşırı titriyor dedi sıfır aldığım zaman titreme yapar mı bir de şey sormak istiyorum rodajını nasıl yapmalıyım kuzenim sulu rodaj yaparsak beton gibi olur dedi siz ne diyorsunuz.

Titreme olayı doğrudur ama hor kullanmadıktan sonra fazla olacağını sanmam, cuplardada bu titreme olayu olabilir yeterince hor kullanılmıs bir SFC var arkadaşımda vibrasyon makinesi gibi titriyor yani titreme illaki olur ama düzgün kullanırsanız minimuma indirirsiniz diye düşünüyorum. Sulu rodaj yapmayı biliyorsanız sulu rodaj yapın bence çok mantıklıda değil eğer ayarı tutturamazsanız piston kırarsınız.Şahsi görüşüm bayinin önerdiği şekilde normal yapın rodajınızı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı