Anladım. CFmoto önermek isterdim ama ne yazık ki şimdilik Türkiye pazarına A1 motor getirmiyorlar. Jupiter'in yeni kasasının tipi güzel bence. SYM modellerine bakabilirsin onlarda sağlamlardı.
Bana kalırsa alınır korniği vardır çindir vs. bende Black CAT var benziyorlar zaten motor belki hızlı değil gittmiyor ama hayvan gibi çekiş var sağından solundan 3 5 ses geliyor mu geliyor ama gitmeyede gayet gidiyor bende almayı düşünüyorum.
Peki hocam bir sorum daha olacak sizdede Black Cat vardı dimi? Bu motorların üstünde gelen lastiğin değişmesine gerek varmı? Ve değişirse yine cross lastiği mi takılmalı?
Peki hocam bir sorum daha olacak sizde de Black CAT vardı değil mi? Bu motorların üstünde gelen lastiğin değişmesine gerek var mı? Ve değişirse yine cross lastiği mi takılmalı?
Hocam lastikleri kalitesiz diye okumuştum genel olarak çin malı motorların, bir kaç youtube videosundada sulu ve tozlu yollarda kayabilmesi açısından değişmesini öneriyorlardı.
Hocam lastikleri kalitesiz diye okumuştum genel olarak Çin malı motorların, birkaç YouTube videosundada sulu ve tozlu yollarda kayabilmesi açısından değişmesini öneriyorlardı.