Küba Race 125 alınır mı?

Anladım. CFmoto önermek isterdim ama ne yazık ki şimdilik Türkiye pazarına A1 motor getirmiyorlar. Jupiter'in yeni kasasının tipi güzel bence. SYM modellerine bakabilirsin onlarda sağlamlardı.
Sym bütçemi aşıyor hocam daha ekipman alacağım için max 90k bütçem var.

Anladım hocam sizce nasıl peki okuldan eve evden okula işimi görürmü?

SYM bütçemi aşıyor hocam daha ekipman alacağım için Max 90k bütçem var.

Anladım hocam sizce nasıl peki okuldan eve evden okula işimi görür mü?

Race'e binmedim ama muhtemelen oda çok hız yapmaz yani o yüzden hız ile işin yoksa işini rahat rahat görür.

Race'e binmedim ama muhtemelen oda çok hız yapmaz yani o yüzden hız ile işin yoksa işini rahat rahat görür.
Hız ile çok işim yok hocam ama hiç gitmeme gibi durumu da yoktur diye varsayıyorum, yani bastığımda tatmin etsin ama çokta gaz açmam.

Hız ile çok işim yok hocam ama hiç gitmeme gibi durumu da yoktur diye varsayıyorum, yani bastığımda tatmin etsin ama çok da gaz açmam.

Hiç gitmiyor değil tabii tahminimce 90-100 dür hızlanması iyi gaz açtıkça gidiyor.

Hiç gitmiyor değil tabii tahminimce 90-100 dür hızlanması iyi gaz açtıkça gidiyor.
Evet hocam şimdi baktım stock halde 90-100 falanmış, dişli küçültme mevzusu varmış onunlada 110-120 gören olmuş yorumlara yazmışlar.

Evet hocam şimdi baktım stock halde 90-100 falanmış, dişli küçültme mevzusu varmış onunla da 110-120 gören olmuş yorumlara yazmışlar.

Tabii dişli ile oynarsan biraz değiştirebilirsin ama bence o kadar da gerekli değil tercih tabii.

Peki hocam bir sorum daha olacak sizdede Black Cat vardı dimi? Bu motorların üstünde gelen lastiğin değişmesine gerek varmı? Ve değişirse yine cross lastiği mi takılmalı?

Tabii dişli ile oynarsan biraz değiştirebilirsin ama bence o kadar da gerekli değil tercih tabii.
Evet hocam orası öyle bana da çok gerekli değil zaten.

Peki hocam bir sorum daha olacak sizde de Black CAT vardı değil mi? Bu motorların üstünde gelen lastiğin değişmesine gerek var mı? Ve değişirse yine cross lastiği mi takılmalı?

Üstünde dişli lastik gelir değişmesi ne açıdan gerekli orayı anlamadım ama genelde yine dişli lastik takılır yol lastiği kullananda vardır ama.

Üstünde dişli lastik gelir değişmesi ne açıdan gerekli orayı anlamadım ama genelde yine dişli lastik takılır yol lastiği kullananda vardır ama.
Hocam lastikleri kalitesiz diye okumuştum genel olarak çin malı motorların, bir kaç youtube videosundada sulu ve tozlu yollarda kayabilmesi açısından değişmesini öneriyorlardı.

Hocam lastikleri kalitesiz diye okumuştum genel olarak Çin malı motorların, birkaç YouTube videosundada sulu ve tozlu yollarda kayabilmesi açısından değişmesini öneriyorlardı.

O konu hakkında tam bir fikrim yok ama test edersin benim ön orijinal arkalarda hem bitiyor diye hem de daha dişli olsun diye değiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…