Merhaba arkadaşlar, Küba Space 50 Pro markalı scooterım için disk kilidi önerisi istiyorum. Birkaç yerde araştırdığımda motorun diskine göre mm seçmelisin dediler, bu doğru mu? Ben yaklaşık 2-3 ay sonra yüksek CC bir motor alacağımdan biraz da ileriye dönük almak istiyorum fakat mm farkı var diyorlar, bunun hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Takarsınız tabii ki de. Milimetre kısmı fotoğrafta işaretledim kısım oluyor. 6mm genellikle giriş seviye güvenlik denilebilir. Kendimde urban Security UR6 kullanıyorum. O da 6mm şekilde.
Takarsınız tabii ki de. Milimetre kısmı fotoğrafta işaretledim kısım oluyor. 6mm genellikle giriş seviye güvenlik denilebilir. Kendimde urban Security UR6 kullanıyorum. O da 6mm şekilde.
Diske göre yorum yapıyorlarsa doğru diyor olabilirler.Scooter disklerinde çok küçük delikler olabiliyor.Eğer sizinde öyleyse deliklerinden geçmeyebilir.Ona göre satın alın.
Diske göre yorum yapıyorlarsa doğru diyor olabilirler. Scooter disklerinde çok küçük delikler olabiliyor. Eğer sizin de öyleyse deliklerinden geçmeyebilir. Ona göre satın alın.
Diske göre yorum yapıyorlarsa doğru diyor olabilirler. Scooter disklerinde çok küçük delikler olabiliyor. Eğer sizin de öyleyse deliklerinden geçmeyebilir. Ona göre satın alın.