Küba Space 50 Pro Max alınır mı?

Mustafa 70

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar motor 0 110 CC'ye çevrilmiş. 45k ya alınır mı? Kroniği çok diye duydum doğru mu?

Kuba Space 50 var bende 2 senedir kullanıyorum. Kronik bir arızası yok. Bakımları dışında hiç masrafta çıkartmadı bugüne kadar. Bakımlarını kilometresi geldiğinde yaptırıyorum. En ufak arıza çıkartmadı. Pro modeller ben aldıktan sonra çıktı. Kullanan arkadaşlar da var hiç kimsenin arızadan şikayet ettiğini duymadım.

hocam kaç cc 110 cc zarar verir mi motora top speede fazla çıkarmam max 60 70 giderim ama hızlanırken dip gaz yaparım rodaj bitince sıkıntı olur mu

110 cc bilgim yok. Ben şahsen 80'lik olarak çevirmiştim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım sorunsuz kullanıyorum. Piston kiti veriyorlar zaten CC büyütmek için. 110 cc motor blogu küçük gelebilir bu noktada. Tam bilgim yok ama 80'lik için sorunsuz olduğunu belirtebilirim kendi deneyimim için.

hocam bayide adam demişti 110 luk var diye 80 lik gitmez felan diyo 30 la gider diyo yav*ak

50 60 km yaptım daha fazlasına zorlamadım açıkcası gidiyor hiç 30'la gider gibi bir mesele yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…