Mustafa 70
Kilopat
- Makaleler
- 1
Merhaba arkadaşlar motor 0 110 CC'ye çevrilmiş. 45k ya alınır mı? Kroniği çok diye duydum doğru mu?
hocam kaç cc 110 cc zarar verir mi motora top speede fazla çıkarmam max 60 70 giderim ama hızlanırken dip gaz yaparım rodaj bitince sıkıntı olur muKuba Space 50 var bende 2 senedir kullanıyorum. Kronik bir arızası yok. Bakımları dışında hiç masrafta çıkartmadı bugüne kadar. Bakımlarını kilometresi geldiğinde yaptırıyorum. En ufak arıza çıkartmadı. Pro modeller ben aldıktan sonra çıktı. Kullanan arkadaşlar da var hiç kimsenin arızadan şikayet ettiğini duymadım.
hocam bayide adam demişti 110 luk var diye 80 lik gitmez felan diyo 30 la gider diyo yav*ak110 cc bilgim yok. Ben şahsen 80'lik olarak çevirmiştim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım sorunsuz kullanıyorum. Piston kiti veriyorlar zaten CC büyütmek için. 110 cc motor blogu küçük gelebilir bu noktada. Tam bilgim yok ama 80'lik için sorunsuz olduğunu belirtebilirim kendi deneyimim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.