Küba Superlight 200 alınır mı?

EdizAsl

Femtopat
Daha fazla  
Yaşım 19. İlk motorumu alacağım bu yaz ve aklımda Superlight 200 var. Hız yapmayı sevmem, öğrenci olduğum için fazla masrafları da karşılayamam, sürekli şehir değiştirdiğim için 300-400 Km'lik yolculukta rahat sürüşe ihtiyacım var. Bu motor ihtiyaçlarımı karşılayabilir mi? Yarı yolda bırakır mı? Ve alırsam kaç km altı almam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Duzenli bakimini yaptigin taktirde seni uzmeyecek bir motordur. Diger motorlara nazaran parca masrafi da pahali degil. Hic sehirler arasi deneyimlemedim ancak titresimden oturu sizi biraz rahatsiz edebilir.
Yari yolda birakmaz, 2021 model alti almayacaksan kronik bir sorunu yok diyebiliriz.

Alacaksan da 6.000-8.000km altinda bir motor al, satarken daha kolay olur en azindan. Olmazsa da sorun degil 25.000km'ye kadar duzgun bir seyler bulursun.

Tamamdır teşekkür ederim.

Ben sana çin malı al demem genç kardeşim sen bana bütçeni söyle bir de ne tür de bir motor istediğini ben sana öneriler sunayım. Ama şunu bil bütçe düşük ise kaliteli cruiser motor bulamazsın o fiyatlara

Bütçem 100-150bin bandından ama kredi çekip 200e kadar zorlayabilirim. Ayağımı yerden kessin uzun yolda sürüşü rahat olsun trafikte çok sıkıştırmasınlar. Küçüklüğümden beri chopper-cruiser merağım var racing tarzı pek benlik değil bir de boyum 192 bindiğim zaman çok sırıtmasın istiyorum.

Ben sana dominar 250 öneririm kardeşim. En azından kaliteli başın ağrısa muhatabın var parça sorunu yok. Bu fiyatlara iyi bir cruiser bulamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…