Küba TK03 vs Mondial Drift L

535780

Hectopat
Arkadaşlar ikisini de sıfır düşünüyorum. İki motorun arasında pek fiyat farkı yok ancak Drift L fabrika çıkışı 125CC olduğu için zorunlu sigortası ve vergisi var. Küba TK03 fabrika çıkışı 50 CC olduğu için yok. Sigorta sıfır motorlarda daha da fazlaymış ortalama 8-10 bin lira sigorta tutacak. Yani Drift L ortalama 10 bin lira daha fazlaya gelecek gibi düşünebilirsiniz. İki motor arasında çok fazla fark var mı? TK03 de sonradan 125 CC'ye çevriliyor, bu arada fabrika çıkışı 50CC.

Bu ekonomide hiçbir sigorta şirketi sigorta zorunluluğu olmayan araçlara sigorta yapmıyor. Bu iyi değil aksine kötü bir şey. Şu an bir kaza yapsanız en kalitesiz aracın işçiliği bile sigorta ücretini geçer. 6-7 bin liraya sigorta yaptırmak ve Drift L almak her açıdan bence daha mantıklı.

Hocam Drift L yaşadığım yerde çok pahalıya satılıyor. Uzak bir yerden almayı düşünüyorum. Gönderimleri varmış. İşlemler nasıl oluyor bilginiz var mı acaba?

Hocam Drift L yaşadığım yerde çok pahalıya satılıyor. Uzak bir yerden almayı düşünüyorum. Gönderimleri varmış. İşlemler nasıl oluyor bilginiz var mı acaba?
İkinci el bakabilirsiniz. İlla sıfır olsun diyorsanız İstanbul'daki bazı bayiler ücretsiz gönderim yapıyor. Onun dışında 4-5 bin lira tutar mesafeye bağlı olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…