Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 25 Aralık 2020 #31 Van Der Linde dedi: Hocam, kaç defa oturarak yapmayı denedim ama nedense gelmiyor. Sadece ayakta yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi ileride cok buyuk sıkıntı olur. Bol su içmeyin, yeteri kadar için günlük 1'ya da 1, 5 litre yeter.
Van Der Linde dedi: Hocam, kaç defa oturarak yapmayı denedim ama nedense gelmiyor. Sadece ayakta yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi ileride cok buyuk sıkıntı olur. Bol su içmeyin, yeteri kadar için günlük 1'ya da 1, 5 litre yeter.
nextZEUS Femtopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #32 Van Der Linde dedi: Yatarak nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... reis yatıcan,tutucan yukarı aşağı ömxçmxzçövmvçzmxvsd
Van Der Linde dedi: Yatarak nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... reis yatıcan,tutucan yukarı aşağı ömxçmxzçövmvçzmxvsd
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #33 Hocam cinsiyetinizi öğrenebilir miyim?
bora64 Kilopat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #34 Sorun ve bulgular idrar yolu enfeksiyonu gibi görünüyor halsizlik, üşüme hissi ve idrarda yanma var mı?
Sorun ve bulgular idrar yolu enfeksiyonu gibi görünüyor halsizlik, üşüme hissi ve idrarda yanma var mı?
Van Der Linde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 2.019 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6700xt Ryzen 5 5600 3x8 Corsair Vengeance RGB Pro Gigabyte B550 Gaming X V2 Zalman N5 MF Corsair VS550 (Turuncu etiket) bomba 1TB Kioxia Exceria G2 250GB Samsung 870 Evo 2x 1TB WD10EZEX Cinsiyet Erkek Meslek theeroticbarber çalışanı 25 Aralık 2020 #35 bora64 dedi: Sorun ve bulgular idrar yolu enfeksiyonu gibi görünüyor halsizlik, üşüme hissi ve idrarda yanma var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, dediklerinizin hiçbiri yok. Şimdi gittim tuvalete normalce, rahatça yapabildim.
bora64 dedi: Sorun ve bulgular idrar yolu enfeksiyonu gibi görünüyor halsizlik, üşüme hissi ve idrarda yanma var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, dediklerinizin hiçbiri yok. Şimdi gittim tuvalete normalce, rahatça yapabildim.
nextZEUS Femtopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #36 Van Der Linde dedi: Hayır hocam, dediklerinizin hiçbiri yok. Şimdi gittim tuvalete normalce, rahatça yapabildim. Genişletmek için tıkla... geçmiş ozaman reis alışkanlıını değştir ama gerçekten ilerde çok sıkıntı çekersin
Van Der Linde dedi: Hayır hocam, dediklerinizin hiçbiri yok. Şimdi gittim tuvalete normalce, rahatça yapabildim. Genişletmek için tıkla... geçmiş ozaman reis alışkanlıını değştir ama gerçekten ilerde çok sıkıntı çekersin
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #37 Bir dakika ayakta yapınca prostat mı oluyoruz ne? @Megaton
nextZEUS Femtopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #38 CQBRAREİS dedi: Bir dakika ayakta yapınca prostat mı oluyoruz ne? @Megaton Genişletmek için tıkla... hayır reis doku ciddi zarar görürse o yola gider
CQBRAREİS dedi: Bir dakika ayakta yapınca prostat mı oluyoruz ne? @Megaton Genişletmek için tıkla... hayır reis doku ciddi zarar görürse o yola gider
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 25 Aralık 2020 #39 Erkekler Hangi Pozisyonda İdrar Yapmalı? Ayakta İdrar Yapmak Sakıncalı Mı? - Doç. Dr. A. Kadir Tepeler Erkekler vücut yapıları (anatomileri) nedeniyle farklı pozisyonlarda idrarlarını boşaltabilirler. Batı toplumlarında erkekler genelde ayakta idrar yaparken, drtepeler.com CQBRAREİS dedi: Bir dakika ayakta yapınca prostat mı oluyoruz ne? @Megaton Genişletmek için tıkla... Olur demedim zaten.
Erkekler Hangi Pozisyonda İdrar Yapmalı? Ayakta İdrar Yapmak Sakıncalı Mı? - Doç. Dr. A. Kadir Tepeler Erkekler vücut yapıları (anatomileri) nedeniyle farklı pozisyonlarda idrarlarını boşaltabilirler. Batı toplumlarında erkekler genelde ayakta idrar yaparken, drtepeler.com CQBRAREİS dedi: Bir dakika ayakta yapınca prostat mı oluyoruz ne? @Megaton Genişletmek için tıkla... Olur demedim zaten.
Van Der Linde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 2.019 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6700xt Ryzen 5 5600 3x8 Corsair Vengeance RGB Pro Gigabyte B550 Gaming X V2 Zalman N5 MF Corsair VS550 (Turuncu etiket) bomba 1TB Kioxia Exceria G2 250GB Samsung 870 Evo 2x 1TB WD10EZEX Cinsiyet Erkek Meslek theeroticbarber çalışanı 25 Aralık 2020 #40 Şimdi tuvaletimi rahatça yaptım ama hala hiç tuvaletimi yapmamışsım hissi var. Sonra geçer umarım.