3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 19 Nisan 2020 #81 GhosT1 dedi: Sen istersen at arkadaşlık. Bu arada giden hesaplar için üzüldüm Genişletmek için tıkla... Biri kurtulacak 2-3 gün içinde, o zaman Redexor'a geçeceğim CS:GO premium var ne güzel.
GhosT1 dedi: Sen istersen at arkadaşlık. Bu arada giden hesaplar için üzüldüm Genişletmek için tıkla... Biri kurtulacak 2-3 gün içinde, o zaman Redexor'a geçeceğim CS:GO premium var ne güzel.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #82 Ondanda arkadaşlık at. @Silinen üye Hala portal mı oynuyorsun.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 19 Nisan 2020 #83 GhosT1 dedi: Ondanda arkadaşlık at. @Silinen üye Hala portal mı oynuyorsun. Genişletmek için tıkla... Arkada açık kaldı, Test Chamber 18'i geçemedim. GhosT1 dedi: Ondanda arkadaşlık at. @Silinen üye Hala portal mı oynuyorsun. Genişletmek için tıkla... Hesabı kurtardığımda atacağım, şimdilik tüm dış işlemlere kapalı hesap.
GhosT1 dedi: Ondanda arkadaşlık at. @Silinen üye Hala portal mı oynuyorsun. Genişletmek için tıkla... Arkada açık kaldı, Test Chamber 18'i geçemedim. GhosT1 dedi: Ondanda arkadaşlık at. @Silinen üye Hala portal mı oynuyorsun. Genişletmek için tıkla... Hesabı kurtardığımda atacağım, şimdilik tüm dış işlemlere kapalı hesap.
imesu Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 356 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #84 Herkes arkadaşlık kodunu atsın ben istek atarım. imesu dedi: Herkes arkadaşlık kodunu atsın ben istek atarım. Genişletmek için tıkla... Bu arada mesajları okuyamadım attıysanız eğer bilmiyorum
Herkes arkadaşlık kodunu atsın ben istek atarım. imesu dedi: Herkes arkadaşlık kodunu atsın ben istek atarım. Genişletmek için tıkla... Bu arada mesajları okuyamadım attıysanız eğer bilmiyorum
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 19 Nisan 2020 #85 GhosT1 dedi: Sen istersen at arkadaşlık. Bu arada giden hesaplar için üzüldüm @AB7SS Arkadaşlık atsana. Genişletmek için tıkla... Aga ben de fakirim . Hesaba 5 dolar yatırmadığım için arkadaşlık isteği atamıyorum
GhosT1 dedi: Sen istersen at arkadaşlık. Bu arada giden hesaplar için üzüldüm @AB7SS Arkadaşlık atsana. Genişletmek için tıkla... Aga ben de fakirim . Hesaba 5 dolar yatırmadığım için arkadaşlık isteği atamıyorum
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #86 AB7SS dedi: Aga ben de fakirim . Hesaba 5 dolar yatırmadığım için arkadaşlık isteği atamıyorum Genişletmek için tıkla... Bende fakir. 15 TL yatırdım sadece. Arkadaş kodu 457629920
AB7SS dedi: Aga ben de fakirim . Hesaba 5 dolar yatırmadığım için arkadaşlık isteği atamıyorum Genişletmek için tıkla... Bende fakir. 15 TL yatırdım sadece. Arkadaş kodu 457629920
imesu Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 356 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #87 AB7SS dedi: Aga ben de fakirim . Hesaba 5 dolar yatırmadığım için arkadaşlık isteği atamıyorum Genişletmek için tıkla... Birsürü quod var arkadaşlık kodunu at arkadaşlar kısmına gir yukarıdan.
AB7SS dedi: Aga ben de fakirim . Hesaba 5 dolar yatırmadığım için arkadaşlık isteği atamıyorum Genişletmek için tıkla... Birsürü quod var arkadaşlık kodunu at arkadaşlar kısmına gir yukarıdan.
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 19 Nisan 2020 #88 imesu dedi: Birsürü quod var arkadaşlık kodunu at arkadaşlar kısmına gir yukarıdan. Genişletmek için tıkla... Steam ismim Quod değil. İmzamda Steam linkim var oradan arkadaş ekleyebilirsin. (Nasıl bir sürü Quod olabilir o nicki ben bulmuştum ).
imesu dedi: Birsürü quod var arkadaşlık kodunu at arkadaşlar kısmına gir yukarıdan. Genişletmek için tıkla... Steam ismim Quod değil. İmzamda Steam linkim var oradan arkadaş ekleyebilirsin. (Nasıl bir sürü Quod olabilir o nicki ben bulmuştum ).
imesu Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 356 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #89 AB7SS dedi: Steam ismim quod değil. İmzamda Steam linkim var oradan arkadaş ekleyebilirsin. (Nasıl bir sürü quod olabilir o nicki ben bulmuştum ). Genişletmek için tıkla... Hesabın gizli yani imza oradaysa tabii. Bakamıyorum.
AB7SS dedi: Steam ismim quod değil. İmzamda Steam linkim var oradan arkadaş ekleyebilirsin. (Nasıl bir sürü quod olabilir o nicki ben bulmuştum ). Genişletmek için tıkla... Hesabın gizli yani imza oradaysa tabii. Bakamıyorum.
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 19 Nisan 2020 #90 imesu dedi: Hesabın gizli yani imza oradaysa tabii. Bakamıyorum. Genişletmek için tıkla... Dostummm, imza derken Technopat Sosyal imzam . Yorumumun tam altında. Steam Community :: Error steamcommunity.com
imesu dedi: Hesabın gizli yani imza oradaysa tabii. Bakamıyorum. Genişletmek için tıkla... Dostummm, imza derken Technopat Sosyal imzam . Yorumumun tam altında. Steam Community :: Error steamcommunity.com