Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.918 Makaleler 21 Çözümler 30 13 Mayıs 2021 #11 Bahsettiğin kadar küçükse çoktan bir sonrası postada çıkacaklar arasına geçmiştir. Eğer bir acı hissediyorsan acile gitmelisiniz.
Bahsettiğin kadar küçükse çoktan bir sonrası postada çıkacaklar arasına geçmiştir. Eğer bir acı hissediyorsan acile gitmelisiniz.
ahmett099 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #12 Delebilir kanka ağrı falan hissedersen acil doktora.
Techneko Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 674 Çözümler 8 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Video Editör 2 Temmuz 2021 #13 Küçük bir cam parçası sindirilmeden çıkacaktır dışkınla birlikte. Büyükse bile ufak bir kanamalı dışkılama ile çıkabilir. Rahat olabilirsin.
Küçük bir cam parçası sindirilmeden çıkacaktır dışkınla birlikte. Büyükse bile ufak bir kanamalı dışkılama ile çıkabilir. Rahat olabilirsin.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 2 Temmuz 2021 #14 Ben de 3-4 sene önce su bardağını ağzımla tutarken ağzımda kırılmıştı, ağız içine 8 dikiş + dilde 3 dikiş + yutak yırtılması. Konuya cevap gelmediğine göre arkadaşın helvasını yiyebiliriz.
Ben de 3-4 sene önce su bardağını ağzımla tutarken ağzımda kırılmıştı, ağız içine 8 dikiş + dilde 3 dikiş + yutak yırtılması. Konuya cevap gelmediğine göre arkadaşın helvasını yiyebiliriz.
kafaci ab Decapat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #15 Doin dedi: Ben de 3-4 sene önce su bardağını ağzımla tutarken ağzımda kırılmıştı, ağız içine 8 dikiş + dilde 3 dikiş + yutak yırtılması. Konuya cevap gelmediğine göre arkadaşın helvasını yiyebiliriz. Genişletmek için tıkla... lan yemeyin daha yaşıyorum
Doin dedi: Ben de 3-4 sene önce su bardağını ağzımla tutarken ağzımda kırılmıştı, ağız içine 8 dikiş + dilde 3 dikiş + yutak yırtılması. Konuya cevap gelmediğine göre arkadaşın helvasını yiyebiliriz. Genişletmek için tıkla... lan yemeyin daha yaşıyorum