Küçük bir kaza yaptım

Sanj1

Hectopat
Makaleler
4
Arkadaşlar az önce bir tanıdık, köydeki birisinden traktörle 2 kuzu getirmemi istedi. Evden çıkıp 2 dakikaya oraya vardım. Ama traktörün anahtarını kapamama rağmen traktör stop olmuyordu. Neyse sonra traktörü boşa alıp orada bıraktım ve kuzuyu almaya gittim. Adamla konuştuktan sonra traktörü yanaştırıp kuzuyu atalım sonra dönerim dedim. Bir de ne göreyim dönerken adamın arabaya traktörün tekeri değiyormuş, son anda fark ettim ki ben direksiyonu dönderdikçe araba da sallanıyor. Sonra bir öyle bir böyle traktörü dönderip o aradan çıkartmayı başardım. Sonra inip adamla konuştum ve direkt olayı anlattım. Adam biraz şaşırdı ama arabaya neredeyse bir şey olmamıştı en fazla minik bir çökük ve çizik (veya daha önceden olmamışsa minik bir kırık). Çok utandım, hayatımda beni mutlu eden sayılı şeylerdendi iyi kötü taşıt kullanmak. Adam konuyu uzatmadı ve kuzuyu aldıktan sonra hemen gittim oradan. Babama falan olayı anlattım ve traktörün durmadığını söyledim. Traktör hala durmuyordu ve sebebi farmış. Farı kapatmadan traktör durmuyormuş, hemen kapattım ve gerçekten de sebebi buymuş. Traktöre bir şey yaptım diye korkuyordum bayağı. Babam olaya hiçbir şey demedi, yani sorun yok. Her neyse sadece size yaşadığım ve bana utanç veren bu olayı paylaşmak istedim.

Geçmiş olsun. Maddi bir zarar olmadıkça sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun. Önemli olan can sağlığı dert etmeyin.

Can kaybı olmasından daha iyi kuzuyu yanlışlıkla ezdin sandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…