İyi akşamlar technopat ailesi, bilindiği üzere TÜRKİYE'de teknoloji ile gerçekten ilgilenen ve iç içe olan çok az sayıda kişi var.Hele ki webmasterlık konusuna hiç girmek istemiyorum.Blogger da site açıp kendini webmaster diye tanıtan insanlar var memlekette.Ve bunlara rağmen gerçekten teknoloji ve web ile ilgilenen o azınlık kısım ise technopat gibi sitelerde vakit geçirmeye çalışıyor kendini geliştirmek ve yeni şeyler görmek adına.
Benim technopat kurucularına ve editörlerine küçük bir önerim olacak ki bu öneriyi diğer yerlerde de yapmayı düşünüyorum.Yine ne yazık ki memleketimizde herkes kendi işinin patronu olmak istiyor.Bunu sakın yanlış anlamayın ama durum böyle. Diğer ülkelerde herkes bir çatı altında toplanmayı hedeflerken bizim ülkemizde nedenine anlam veremediğim bir şekilde ayrılık bölünme durumu oluyor hep. Diğer teknoloji siteleri ile 1 yada 2 bölüm ortak inceleme bence çok güzel olabilir. Neticede herkesin bilgi birikimi ve deneyimleri farklı farklı. İsim vermek doğru olur mu bilmiyorum ama benim takip ettiğim diğer site olan Teknoseyir editörleri ile ortak 1-2 video çekilse inceleme yapılsa hem biz teknoloji takipçileri için iyi olur hemde bu sayede bu sektörde birlik beraberlik sağlanabilir bir nebzede olsa.