codzei Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 252 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i3 10100F - GTX 1660 Super - 2x8 3200MHz - 1TB ASUS 24" 180Hz IPS - ASUS 24" 165Hz VA AKKO 5075B ST - Scyrox V6 8K Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2025 #11 ultraslann1905 dedi: Hocam daha yeni hastaneden döndük doktor aynen şunu dedi. Bir belirti yoksa bir şey yapamayız. Vallahi anlamadım bir de özele gitmiştik onca para verdik. Hocam yeni hastaneden geldik doktor belirti yoksa bir şey yapamam dedi gönderdi. Genişletmek için tıkla... Yani hocam çok saçma konuşmuş, ne belirtisi bekliyordu ki yani kan kusulmasını falan mı
ultraslann1905 dedi: Hocam daha yeni hastaneden döndük doktor aynen şunu dedi. Bir belirti yoksa bir şey yapamayız. Vallahi anlamadım bir de özele gitmiştik onca para verdik. Hocam yeni hastaneden geldik doktor belirti yoksa bir şey yapamam dedi gönderdi. Genişletmek için tıkla... Yani hocam çok saçma konuşmuş, ne belirtisi bekliyordu ki yani kan kusulmasını falan mı
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.614 Makaleler 1 Çözümler 14 31 Temmuz 2025 #12 codzei dedi: Yani hocam çok saçma konuşmuş, ne belirtisi bekliyordu ki yani kan kusulmasını falan mı? Genişletmek için tıkla... Belirti olunca gel dedi herhangi baş dönmesi karın ağrısı falan bende anlamadım hocam inşallah bir şey olmaz
codzei dedi: Yani hocam çok saçma konuşmuş, ne belirtisi bekliyordu ki yani kan kusulmasını falan mı? Genişletmek için tıkla... Belirti olunca gel dedi herhangi baş dönmesi karın ağrısı falan bende anlamadım hocam inşallah bir şey olmaz
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.697 Çözümler 3 31 Temmuz 2025 #13 Muhtemelen sorun olmaz. Sorun olma ihtimali yok değil.