user1844833 Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #1 Bilek güreşi yaparken ellerim küçük olduğu için bütün gücümü kullanamıyorum. Karşımdaki kişi bütün elimi kavrıyor bunun önüne nasıl geçerim?
Bilek güreşi yaparken ellerim küçük olduğu için bütün gücümü kullanamıyorum. Karşımdaki kişi bütün elimi kavrıyor bunun önüne nasıl geçerim?
aynali_martin44 Picopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 618 Makaleler 1 6 Şubat 2025 #2 Hocam bilek güreşinde bilek bükme kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız bilek yayı öneririm.
user1844833 Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #3 aynali_martin44 dedi: Hocam bilek güreşinde bilek bükme kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız bilek yayı önerir Genişletmek için tıkla... Bükme kullanıyorum.El yayı ile de çalışıyorum
aynali_martin44 dedi: Hocam bilek güreşinde bilek bükme kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız bilek yayı önerir Genişletmek için tıkla... Bükme kullanıyorum.El yayı ile de çalışıyorum