S SarneyBtinson Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #1 Merhaba, ellerim küçük ve avuç içi kullanıyorum. Şu anda Razer DeathAdder V2 Mini kullanıyorum; kablosuza geçmek istediğim için en fazla 2000 TL civarı mouse arıyorum. G305 düşünüyordum ama bayağı eskimiş sanırım. Şu ürünü düşünüyorum ama önerilerinize de açığım: Pusat Reflex Pro Kablosuz Oyuncu Mouse (Siyah) 16.000 DPI, 70 saat pil ömrü ve hafif tasarımıyla Reflex Pro, oyunda kontrol sağlar. Monster Notebook kalitesiyle kablosuz gücü keşfedin. www.monsternotebook.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2025
Merhaba, ellerim küçük ve avuç içi kullanıyorum. Şu anda Razer DeathAdder V2 Mini kullanıyorum; kablosuza geçmek istediğim için en fazla 2000 TL civarı mouse arıyorum. G305 düşünüyordum ama bayağı eskimiş sanırım. Şu ürünü düşünüyorum ama önerilerinize de açığım: Pusat Reflex Pro Kablosuz Oyuncu Mouse (Siyah) 16.000 DPI, 70 saat pil ömrü ve hafif tasarımıyla Reflex Pro, oyunda kontrol sağlar. Monster Notebook kalitesiyle kablosuz gücü keşfedin. www.monsternotebook.com.tr