Küçük eller için klavye önerisi

Bütçe
1500Tl

Ensar yılmaz

Decapat
Daha fazla  
13 yaşındayım ve ellerim küçük Fortnite oyuncusuyum ama Fortnite çok tuşlu olduğu için rahat edemiyorum klavye önerir misiniz?

Konu gümletti, klavyelerdeki tuş aralıkları ve tuş boyutları standarttır. Bu nedenle TKL ve %60 vs. yani eksik tuşlu klavye almanız bir işinize yaramaz.
Alakası yok modelden modele değişiyor. Mesela Havit gamenote KB884L kullandığım diğer klavyelerime göre daha sık ve kullanımı rahat. Siz kendinizi gümletmeyin de çok bilgi sahibi olmadan milleti yargılayacak söylemlerde bulunmamaya dikkat edin.

13 yaşındayım ve ellerim küçük Fortnite oyuncusuyum ama Fortnite çok tuşlu olduğu için rahat edemiyorum klavye önerir misiniz?
Bende aynı şekilde düşünüp Havit gamenote KB884L bu klavyeyi almıştım ancak tuş aralıkları sıkı olunca istemsizce yanlış tuşlara basma olayı olabiliyor, bunu da göz önünde bulundur derim.

%60'lık klavye kullanıyor musunuz?
Hayır kullanmıyorum @The Real Ferid

TKL düşünür müsün?
Link atarmısın

Bulunduracağım evet ama zaten küçük bir klavye istiyorum bu sorun olmaz bence yinede dikkate alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…