Küçük kasa önerisi

Sagoluyom

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm öncelikle bilgisayar bileşenleri üzerinde yeteri kadar bir bilgim var. Konuya gelmek gerekirse şu an KYK'da kalmaktayım ve masaüstüm var evde ama kasam full Tower ATX bir kasa olduğu için taşımak istemiyorum. Çok yer kaplayacak ve evde babam MT2 oynadığı için taşıma imkanım da laptop al diyenler için laptop çok seven birisi değilim. Rica etsem bana taşıyabileceğim bir kasa önerir misiniz? Ona göre parçaları dizeyim ben de.

ATX mini ATX kasa boyutları aşağı yukarı yine taşımak için size büyük gelecek. Mini PClere baktınız mı?

Buda biraz büyük değil mi bide şöyle bi kasa buldum bakabilirmisiniz

Sg13
Bu tarz kasaların gelecekte parça yükseltmekte sorunlar çıkarmasından dolayı önermedim. Çünkü bu tür kasalarda tamamen özel parçalar seçmeniz gerekir. Keza hava geçirgenliği hususunda da eksiklik barındırabiliyorlar. Hoş siz bilirsiniz tabii.

Bu tarz kasaların gelecekte parça yükseltmekte sorunlar çıkarmasından dolayı önermedim. Çünkü bu tür kasalarda tamamen özel parçalar seçmeniz gerekir. Keza hava geçirgenliği hususunda da eksiklik barındırabiliyorlar. Hoş siz bilirsiniz tabii.
Önerebileceğiniz bi tık daha ufak bi kasa varmıdır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı