Küçük klavye önerisi

ScorFy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xigmatec Grip 650W // MSI B560M A Pro // MSI RTX 3060 12GB Ventus 2X OC // 11400F // Gskill 3200 MHZ // Kingston NV2 1 TB + 500 GB Samsung 870 EVO + 500 GB Toshiba HDD 2.5 inch // SteelSeries Aerox 3 Wireless // JBL Quantum 610 // G213 Prodigy // Asus VG258QR + MSI MP241X // Logitech G923 + Shifter
Merhaba YKS'ye hazırlanıyorum bilgisayar masamda ders çalışıyorum. Şu anki klavyem G213 ile masama kitabımı koyarken çok ufak bir alan kalıyor. Bilgisayarımı kaldırmak da istemiyorum, bunun yerine çok ufak boyutlu bir klavye istiyorum. Tek amacı yer kaplamaması olduğu için kalitesi önemsiz. Kalitesiz de olsa ufak bir klavye önerisi yapar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba YKS'ye hazırlanıyorum bilgisayar masamda ders çalışıyorum. Şu anki klavyem G213 ile masama kitabımı koyarken çok ufak bir alan kalıyor. Bilgisayarımı kaldırmak da istemiyorum, bunun yerine çok ufak boyutlu bir klavye istiyorum. Tek amacı yer kaplamaması olduğu için kalitesi önemsiz. Kalitesiz de olsa ufak bir klavye önerisi yapar mısınız?
bütçe ?

Bütçesiz öneri olmaz.

1741724412788.png

Küçük derken hangilerini tercih edebileceğinizi belirtirseniz sevinirim.

Kalite önemsiz dediğinizi düşünerek ucuzundan bunun gibi bir şey alabilirsiniz.

O kadar da kalitesiz demiyordur bence.

Herhangi bir bütçe düşünmedim olabildiğince ucuz olması yeterli. İstediğim koşulları 500 liralık bi klavye sağlıyorsa 500, 300 sağlıyorsa 300. Sınavdan sonra kullanmayacağım.
Küçük derken hangilerini tercih edebileceğinizi belirtirseniz sevinirim.
%60 gibi

Kullandığım klavyeye göre 4 cm kadar daha kısa. Aklımda eni daha kısa olan bir model vardı. Teşekkürler.
O kadar da kalitesiz demiyordur bence.
Yok hocam ciddiyim bu kadarda kalitesiz olabilir. Youtube'ta konu anlatımı yazsam yeterli:D

Herhangi bir bütçe düşünmedim olabildiğince ucuz olması yeterli. İstediğim koşulları 500 liralık bir klavye sağlıyorsa 500, 300 sağlıyorsa 300. sınavdan sonra kullanmayacağım.

%60 gibi.

Kullandığım klavyeye göre 4 cm kadar daha kısa. Aklımda eni daha kısa olan bir model vardı. Teşekkürler.

Yok hocam ciddiyim bu kadar da kalitesiz olabilir. YouTube'ta konu anlatımı yazsam yeterli:D

Daha kısa bulmanız çok zor hocam. O kadar harf nereye sığacak?

Daha kısa bulmanız çok zor hocam. O kadar harf nereye sığacak?
ROG Falcion modeline bakmıştım 10.1 cm yazıyordu hocam. Uygun fiyatlı böyle birşey bulmadığım için yazmak istemiştim. Arkadaşın yolladığı modelin altında üstünde bulunan boşluklar olmasa istediğim gibi olacaktı. Şuan masamda klavye en ileride durduğunda bir a4 kağıdının dikine boyu kadar yer bulunmakta bunu ne kadar arttırabilirsem kardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı