Küçük Kur’an-ı Kerim'den sorun çıkar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saygı duy bana mantıklı gelen şey materyalizm.

Saygı saygı duyana duyulur. Ben hiç kimsenin inancına saçma sapan şeyler demem. İnsanlar için kutsal olan birşeye böyle şeyler demek saygısızlıktır. Böyle bir durumda kimse size saygı duymak zorunda değil.

Bana saçma sapan geliyor, fikrimi belirtmek saygısızlık değildir. Kimseye ben saçma buluyorsam sende saçma bulacaksın diye zorlamadım.

Gercekten buyuye inaniyor musunuz?

Bana saçma sapan geliyor, fikrimi belirtmek saygısızlık değildir. Kimseye ben saçma buluyorsam sende saçma bulacaksın diye zorlamadım.

Kimsenin kutsal değerine böyle birşey diyemezsiniz işte. Bu saygısızlıktır. Üstünde tepin istersen ne demektir ya? Saygı bekliyorsunuz bir de. Sizin inancınız ile hiçbir problemimiz yok.

Kişisel görüşüm olduğunu belirttim, katılmayabilirsiniz ama hakaret edemezsiniz.
Saygı duyulman için o saygıyı hak etmen gerekir. Orada Kur'an'ı yırtın vesaire demeniz karşıt görüşteki kişilerin hoşuna gitmez tepkide yersiniz. Bende diyeyim o halde "materyalistleri sınır dışı edelim hatta hapse atalım". Öyle her şey şahsi fikrim saygı duyun demekle olmuyor. Tırnak içindeki cümleyi size desem sizde sinirlenir ve bana olan saygınızı kaybedebilirdiniz.

Arkadaş adam konu açmış soru soruyor bütün ateistler toplanmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…