Nouis1 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #1 35*25 olabilir. O tarz sadece fareyi kaplayacak büyüklükte. Ama 2 güne de pert olmayacak bir mouse pad önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2023
35*25 olabilir. O tarz sadece fareyi kaplayacak büyüklükte. Ama 2 güne de pert olmayacak bir mouse pad önerir misiniz?
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 4 Eylül 2023 #2 Dark markasının mouse pad'ini kullanıyorum 2 senedir, hala sağlam.
Nouis1 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 fatihylmzz dedi: Dark markasının mouse Pad'ini kullanıyorum 2 senedir, hala sağlam. Genişletmek için tıkla... Dostum bir mouse pade o kadar para vermek istemiyorum açıkçası 100 TL civarı var mı bildiğin acaba?
fatihylmzz dedi: Dark markasının mouse Pad'ini kullanıyorum 2 senedir, hala sağlam. Genişletmek için tıkla... Dostum bir mouse pade o kadar para vermek istemiyorum açıkçası 100 TL civarı var mı bildiğin acaba?
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 5 Eylül 2023 #4 Nouis1 dedi: Dostum bir mouse pade o kadar para vermek istemiyorum açıkçası 100 TL civarı var mı bildiğin acaba? Genişletmek için tıkla... Kaç lira oldu ki fiyatına bakmadım hiç? Onun dışında bakmam lazım Logitech Speed Mini 18 X 23 CM Kutulu Oyuncu Siyah Mouse Pad Fiyatı ve Özellikleri Bu var ama yorumda daha küçük geldiğini söylemiş şahsen orijinal mi bende emin değilim. Son düzenleme: 5 Eylül 2023
Nouis1 dedi: Dostum bir mouse pade o kadar para vermek istemiyorum açıkçası 100 TL civarı var mı bildiğin acaba? Genişletmek için tıkla... Kaç lira oldu ki fiyatına bakmadım hiç? Onun dışında bakmam lazım Logitech Speed Mini 18 X 23 CM Kutulu Oyuncu Siyah Mouse Pad Fiyatı ve Özellikleri Bu var ama yorumda daha küçük geldiğini söylemiş şahsen orijinal mi bende emin değilim.