Küçük sessiz Bluetooth klavye önerisi

aacaacaac

Hectopat
Daha fazla  
Takır tukur ses yapmayan masada çok yer kaplamayan uygun fiyatlı bir Bluetooth klavye arıyorum. Ayrıca IPad'e Air 5'e bağlanabiliyorsa güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Trio 500 tavsiye ederim ama sadece A101'den alınırsa öneririm. Orada fiyat 400 TL. A101 dışında yüksek fiyattan denk gelir ise alma, illa A101 de bulunur.

Ben Logitech K380i tercih ettim hem dizaynı çok güzel hem de 3 cihaza bağlanabiliyor bu arada önerin için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    134,8 KB · Görüntüleme: 38
Ben Logitech K380i tercih ettim hem dizaynı çok güzel hem de 3 cihaza bağlanabiliyor bu arada önerin için teşekkürler.
Hayırlı olsun. Bende K380 den Samsung' a geçtim.
K380 malzeme kalitesi olarak çok çok üstün. Fakat tuşlar yuvarlak olduğu için aralarındaki boşlukların fazla olması sebebiyle hızlı yazı yazamadığımı ve çok fazla imla hatası yaptığımı fark ettim. Sırf denemek için köşeli tuşları olan Samsung' u aldım. Sonra baktım ki ben yuvarlak tuşlu olan klavye ile yazı yazamadığımı anladım. Sonrasında Samsung ile devam edip Logitech'i sattım. Bu klavye de Ü harfi ve ; işareti tuşları sorunlu. Çok ufak. O nedenle bu ikisine dikkatli basmak gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı