Küçük şeylerden etkilenmekten kurtulmak

Biraz sosyalleşmeye başlayınca düzelirsiniz. Yalnız kalma korkusundan ya da özgüvensizlikten oluyordur.

Bunlardan kurtulamazsın, zamanla başka hobilerinle ilgilenerek (Türkiye'de çok geçerli değil ama neyse) başka şeylerle ilgilenelerek geçebilir.

Bence de doğru hobi şart sabah akşam telefon veya bilgisayar başında olup yapacağın bir işin olmadığı için böyle düşünüyorsun fakat biraz izlenim oluşturursan arkadaşlarının yapacak işleri olduğunu görebilirsin örneğin her akşamın belli bir saati kitap okuyarak zihnini biraz boşaltabilirsin @Docthirst bende bugün deneyeceğim bu hobi edinme olayını

Benim de çok kafama takılıyor bende arkadaşıma yazdığımda yanıt alamıyorum sinirlerim bozuluyor acaba görüldü mü attı veya neden bakmıyor diyorum kendi kendime...

Bu arkadaşınızı önemsediğini gösterir, onun dışında. "Kafama takacağım daha önemli şeyler var" diyerek kafanızdan atmanızı sağlayabilirsiniz.

Çok sinir bozucu bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…