Küçük yaşta felsefeye ilgi duymak

McSoren

Decapat
Daha fazla  
7.sınıftan beridir felsefeye ilgi duyuyorum. Şu an 9.sınıfım ve kendimi nasıl geliştirebileceğimi düşünüyorum. Kitap okuyorum. Bunun dışında herhangi bir önerisi olan var mı?

Bende 9.sınıftan beri felsefeye ilgi duymaya başladım, sonunda ne kazandım tahmin et?

10.sınıfta zaten veriyorlar dersini ama şu anda öğrenmek istiyorsanda eski felsefecileri araştır veya kelimelerden farklı farklı anlam çıkarmaya çalış

Bir sürü şey yazdımda sildiler.

Çok komiksin.
Biliyorum da sen söyleyince bak bi düşündüm de pek hoş olmadı. İçgüdülerini kendine sakla he? Forumda da siyaset gibi veyahut argo kullanmadığın sürece felsefe kategorisinde hiçbir mesajın kaldırılmaz az daha salla peçeden Bende harbili merak ettim işte arazi alandadır tesadüfen x filozofun kitabını okuyup hayata olan bakış açısını değiştirip kültürlenmiştir v.s diye düşünmüştüm de ortada bağ yok bahçe yokmus

Forumda siyaset veyahut argo kullanılmadığı halde silinen mesajları moderasyon ekibine sorabilirsin. Daha ne yazdığımı bilmeden beni yargılaman üzücü, özellikle ön yargılı olman.
Saygılı olmanı öneririm.

7.sınıftan beridir felsefeye ilgi duyuyorum. Şu an 9.sınıfım ve kendimi nasıl geliştirebileceğimi düşünüyorum. Kitap okuyorum. Bunun dışında herhangi bir önerisi olan var mı?

Hocam araştırdımda Sofie'nin dünyası diye bir kitap var bayağı felsefe içerir onu okuyup araştırmanı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…