Küçükken gördüğüm bir filmi arıyorum

Earas

Hectopat
Yer
İstanbul
5-6 yıl önce televizyonda bir film görmüştüm. Ve şu an o filmi bulmaya çalışıyorum hatırladığım sadece 3 sahnesi var.

Uzayda geçiyor, uzay istasyonu.

1. sahne: Bir çocuk var ve tablet benzeri bir şeyden oyun oynuyor. Kendisi oyunda bir fare ve bir dev karşısına çıkıp ona 2 kadeh uzatıyor fare 2 kadehin içine de zıplayıp ölüyor sonra çocuk sinirlenip fareyi kontrol ederek adamın gözüne giriyor.

2. sahne: Çocuk duş alma odasında diğer çocuklarla kavga ediyor bir çocuk ağır yaralanıyor.

3. sahne: Çocukların ensesine çip bağlanıyor.

Dediğim gibi çok eskiden görmüştüm hatırlayamıyorum.

Evet arkadaşlar. Hemen uzay konulu filmlere bakıp buldum. Filmin adı Ender's Game.

1. sahne: Bir çocuk var ve tablet benzeri bir şeyden oyun oynuyor. Kendisi oyunda bir fare ve bir dev karşısına çıkıp ona 2 kadeh uzatıyor fare 2 kadehin içine de zıplayıp ölüyor sonra çocuk sinirlenip fareyi kontrol ederek adamın gözüne giriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet arkadaşlar. Hemen uzay konulu filmlere bakıp buldum. Filmin adı Ender's Game.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu konu 8 sayfa sürer diyordum içimden 1 sayfa bile sürmedi sanırım :D

Aklımdaki 3 filmden bir tanesi.
Ender's Game
Sunshine
Europe report

Evet arkadaşlar. Hemen uzay konulu filmlere bakıp buldum. Filmin adı ender's Game.

Yakın zamanda televizyonda yayınlandı.

1616542314802.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı