Khade Decapat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 301 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #21 TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Bir ara asker olmak isterdim. Doktor, yazılım mühendisi... Genişletmek için tıkla... Aynı sıra
TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Bir ara asker olmak isterdim. Doktor, yazılım mühendisi... Genişletmek için tıkla... Aynı sıra
TheMüslimPythonYılan'ı Decipat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 603 22 Temmuz 2020 #22 Şimdi girişimci olmak istiyorum. Programlama dili öğreneceğim.
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 22 Temmuz 2020 #23 Cumhurbaşkanı olmak isterdim. Şimdi ise hiç bilmiyorum.
Khade Decapat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 301 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #24 TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Bir ara asker olmak isterdim. Doktor, yazılım mühendisi... Genişletmek için tıkla... Tek fark son ikisini birleştirmiş olmam Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Tıp Mühendisliği 2. sınıf okuyorum.
TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Bir ara asker olmak isterdim. Doktor, yazılım mühendisi... Genişletmek için tıkla... Tek fark son ikisini birleştirmiş olmam Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Tıp Mühendisliği 2. sınıf okuyorum.
saY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 1.668 Çözümler 5 22 Temmuz 2020 #25 Milletvekili. 1 dönem çalışıp ömür boyu vergilerinizden maaş alırdım.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.064 Makaleler 6 Çözümler 54 22 Temmuz 2020 #26 Ulunay dedi: Uçakları tamir eden o güzelim insanlardan olmak istedim. Ne ders çalıştım ne bu hayalin peşinden gidebildim çünkü matematiğim çok kötüydü. Çok kısmı şükür gitti, kötü kısmı devam ediyor Güneşin batışı, doğuşu farksız... Genişletmek için tıkla... Shy66 shy66.anadolu.edu.tr Benzer hayali olan birileri varsa, belki çorbada tuzumuz olur. Başvurular açılmış. Üye olup başvuru yapabilirsiniz. Detaylı bilgiyi edilebilirsiniz...
Ulunay dedi: Uçakları tamir eden o güzelim insanlardan olmak istedim. Ne ders çalıştım ne bu hayalin peşinden gidebildim çünkü matematiğim çok kötüydü. Çok kısmı şükür gitti, kötü kısmı devam ediyor Güneşin batışı, doğuşu farksız... Genişletmek için tıkla... Shy66 shy66.anadolu.edu.tr Benzer hayali olan birileri varsa, belki çorbada tuzumuz olur. Başvurular açılmış. Üye olup başvuru yapabilirsiniz. Detaylı bilgiyi edilebilirsiniz...
T Timurozer Ziyaretçi 22 Temmuz 2020 #27 saY dedi: Milletvekili. 1 dönem çalışıp ömür boyu vergilerinizden maaş alırdım. Genişletmek için tıkla... Kardeş biz sana oy verecek kadar mal mıyız? Sürprizbozan Evet
saY dedi: Milletvekili. 1 dönem çalışıp ömür boyu vergilerinizden maaş alırdım. Genişletmek için tıkla... Kardeş biz sana oy verecek kadar mal mıyız? Sürprizbozan Evet
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.850 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #28 Emekli olmak isterdim daha olamadım hala hayallerimin peşinden gidiyorum.
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 22 Temmuz 2020 #29 Savaş jeti pilotu ya da bilgisayar mühendisi olmak istedim, mühendis oldum. Keşke olmasaydım.
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 22 Temmuz 2020 #30 İtfaiyeci.