Küçükken ne olmak istiyordunuz, şimdi ne oldunuz?

466609

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, soru başlıktaki gibi. Küçükken ne olmak istiyordunuz, şimdi ne oldunuz/ne olmak istiyorsunuz?
Ben küçükken pilot olmak istiyordum, şimdi lisedeyim, yazılım mühendisliği istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımcı olmak istiyordum, şu an gemi yapım okuyorum hayat ne garip.

Merhaba, soru başlıktaki gibi. Küçükken ne olmak istiyordunuz, şimdi ne oldunuz/ne olmak istiyorsunuz?
Ben küçükken pilot olmak istiyordum, şimdi lisedeyim, yazılım mühendisliği istiyorum.
Bende sizinkiyle aynı şekilde pilot olmak istiyordum şu an lisedeyim ve bende yazılım mühendisliği düşünüyorum. Arada makine mühendisliği düşünmüyor da değilim ama düşünmek değil de tutturmak önemli

Polisti, bilgisayar mühendisi hayali kuruyordum. Ancak son 2 aydır ne olabilirim onu düşünüyorum. İleride ki ailemi hangi meslek geçindirebilir ve hangi meslekte eğlenebilirim diye.

Çoğunluk benim olmak istediğim şeyi olmuş bakalım ben ne olacağım.

Küçükken taksici abileri çok havalı bulurdum o yüzden taksici olmak isterdim ne oldun dersen daha bir şey olamadık 18 yaşında lise mezunu bir öğrenciyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…