fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.869 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 2 Ağustos 2021 #11 466609 dedi: O da güzel meslek aslında, bizim de İngilizce hocası THY'de kabin memuru oldu. Genişletmek için tıkla... Dünyayı gezmenin en kolay yolu ve iş bence sıkıcı da değil. 1.5 Yılım var şuracıkta bakarız hayırlısıyla inşallah.
466609 dedi: O da güzel meslek aslında, bizim de İngilizce hocası THY'de kabin memuru oldu. Genişletmek için tıkla... Dünyayı gezmenin en kolay yolu ve iş bence sıkıcı da değil. 1.5 Yılım var şuracıkta bakarız hayırlısıyla inşallah.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.776 Makaleler 5 Çözümler 13 2 Ağustos 2021 #12 Elektrik-Elektronik mühendisliği isterdim. Şimdi ise bilgisayar mühendisliği için eğitim alıyorum. Umarım herkes istediği mesleği eline alabilir.
Elektrik-Elektronik mühendisliği isterdim. Şimdi ise bilgisayar mühendisliği için eğitim alıyorum. Umarım herkes istediği mesleği eline alabilir.
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 2 Ağustos 2021 #13 Vito S dedi: Elektrik-Elektronik mühendisliği isterdim. Şimdi ise bilgisayar mühendisliği için eğitim alıyorum. Umarım herkes istediği mesleği eline alabilir. Genişletmek için tıkla... Umarım öyle olur.
Vito S dedi: Elektrik-Elektronik mühendisliği isterdim. Şimdi ise bilgisayar mühendisliği için eğitim alıyorum. Umarım herkes istediği mesleği eline alabilir. Genişletmek için tıkla... Umarım öyle olur.
K kalyon5267 Hectopat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 141 Çözümler 1 2 Ağustos 2021 #14 466609 dedi: O da güzel meslek aslında, bizim de İngilizce hocası THY'de kabin memuru oldu. Genişletmek için tıkla... Şu an hiç programlama dili biliyor musunuz? Yazılım bölümü düşünenlerin çoğu bu yıllarda öğrenmeye başlıyor.
466609 dedi: O da güzel meslek aslında, bizim de İngilizce hocası THY'de kabin memuru oldu. Genişletmek için tıkla... Şu an hiç programlama dili biliyor musunuz? Yazılım bölümü düşünenlerin çoğu bu yıllarda öğrenmeye başlıyor.
polat.cbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.292 Çözümler 8 Yer Bodrum 2 Ağustos 2021 #15 Yazılımcı olmak isterdim, şimdiyse Avrupa göçmeni olmak istiyorum. Yani kaçak.
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 2 Ağustos 2021 #16 fenomenale dedi: Dünyayı gezmenin en kolay yolu ve iş bence sıkıcı da değil. 1.5 yılım var şuracıkta bakarız hayırlısıyla inşallah. Genişletmek için tıkla... Umarım istediğiniz mesleğe sahip olursunuz. kalyon5267 dedi: Şu an hiç programlama dili biliyor musunuz? Yazılım bölümü düşünenlerin çoğu bu yıllarda öğrenmeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Ben 5. sınıfta başladım öğrenmeye şu an orta seviye Python, C ve C++ giriş seviyesi HTML biliyorum.
fenomenale dedi: Dünyayı gezmenin en kolay yolu ve iş bence sıkıcı da değil. 1.5 yılım var şuracıkta bakarız hayırlısıyla inşallah. Genişletmek için tıkla... Umarım istediğiniz mesleğe sahip olursunuz. kalyon5267 dedi: Şu an hiç programlama dili biliyor musunuz? Yazılım bölümü düşünenlerin çoğu bu yıllarda öğrenmeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Ben 5. sınıfta başladım öğrenmeye şu an orta seviye Python, C ve C++ giriş seviyesi HTML biliyorum.
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.593 Çözümler 1 Yer Aydın 2 Ağustos 2021 #17 Polis olmak istiyordum Altın avcısı oldum.
K kalyon5267 Hectopat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 141 Çözümler 1 2 Ağustos 2021 #18 466609 dedi: Umarım istediğiniz mesleğe sahip olursunuz. Ben 5. sınıfta başladım öğrenmeye şu an orta seviye Python, C ve C++ giriş seviyesi HTML biliyorum. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş umarım hepimiz istediğim bölümleri okuyabiliriz. Ülkenin şu şartları ve durumu insanın içini karartıyor hayallerini yıkıyor ama bir umut belki...
466609 dedi: Umarım istediğiniz mesleğe sahip olursunuz. Ben 5. sınıfta başladım öğrenmeye şu an orta seviye Python, C ve C++ giriş seviyesi HTML biliyorum. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş umarım hepimiz istediğim bölümleri okuyabiliriz. Ülkenin şu şartları ve durumu insanın içini karartıyor hayallerini yıkıyor ama bir umut belki...
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.869 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 2 Ağustos 2021 #19 466609 dedi: Umarım istediğiniz mesleğe sahip olursunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim umarım herkes ulaşır istediğine.
466609 dedi: Umarım istediğiniz mesleğe sahip olursunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim umarım herkes ulaşır istediğine.
polat.cbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.292 Çözümler 8 Yer Bodrum 2 Ağustos 2021 #20 Mr.Bubbles dedi: Altın avcısı oldum. Genişletmek için tıkla... Güzel şeyler çıkıyor mu ya? Ben de Milas/Bodrum arası gidip geliyorum. Buralarda da define dolu.
Mr.Bubbles dedi: Altın avcısı oldum. Genişletmek için tıkla... Güzel şeyler çıkıyor mu ya? Ben de Milas/Bodrum arası gidip geliyorum. Buralarda da define dolu.