O Osaka Centipat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #1 Küçüklüğümden beri boynumda bir şey hissedip bütün vücudum titriyor. Merak ediyorum artık benim neyim var diye. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2024
Küçüklüğümden beri boynumda bir şey hissedip bütün vücudum titriyor. Merak ediyorum artık benim neyim var diye.
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.928 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2024 #2 Sinirlerle alakalı bir durum olabilir nörolojiye görünmenizde fayda var.
O Osaka Centipat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #3 marshall matherss dedi: Sinirlerle alakalı bir durum olabilir nörolojiye görünmenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... çok önemli bir şeymidir hocam?
marshall matherss dedi: Sinirlerle alakalı bir durum olabilir nörolojiye görünmenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... çok önemli bir şeymidir hocam?
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.928 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2024 #4 Osaka dedi: çok önemli bir şeymidir hocam? Genişletmek için tıkla... Bilemem hocam, bir doktorun muayene etmesinde fayda var. Bir şey kaybetmezsiniz sağlık sonuçta.
Osaka dedi: çok önemli bir şeymidir hocam? Genişletmek için tıkla... Bilemem hocam, bir doktorun muayene etmesinde fayda var. Bir şey kaybetmezsiniz sağlık sonuçta.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Nisan 2024 #5 Osaka dedi: çok önemli bir şeymidir hocam? Genişletmek için tıkla... Hayat kalitenizi düşürüyor mu? Yani ciddi bir rahatsızlık mı orasını doktor bilir elbette, sorduğum şey çok mu sık olduğu.
Osaka dedi: çok önemli bir şeymidir hocam? Genişletmek için tıkla... Hayat kalitenizi düşürüyor mu? Yani ciddi bir rahatsızlık mı orasını doktor bilir elbette, sorduğum şey çok mu sık olduğu.
O Osaka Centipat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #6 kerosene dedi: Hayat kalitenizi düşürüyor mu? Yani ciddi bir rahatsızlık mı orasını doktor bilir elbette, sorduğum şey çok mu sık olduğu. Genişletmek için tıkla... Genelde oluyor ama rahatsız ediyor ve düşündürüyor bir sorun mu var diye.
kerosene dedi: Hayat kalitenizi düşürüyor mu? Yani ciddi bir rahatsızlık mı orasını doktor bilir elbette, sorduğum şey çok mu sık olduğu. Genişletmek için tıkla... Genelde oluyor ama rahatsız ediyor ve düşündürüyor bir sorun mu var diye.