CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 686 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #11 326001 dedi: İçimizden geçen bir şeyden bile sorumlu değiliz. Düşünce ile küfür etmek günah bile değil. Genişletmek için tıkla... Acaba kimin içinden birden küfür geçer ki? Merak ediyorum.
326001 dedi: İçimizden geçen bir şeyden bile sorumlu değiliz. Düşünce ile küfür etmek günah bile değil. Genişletmek için tıkla... Acaba kimin içinden birden küfür geçer ki? Merak ediyorum.
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2021 #12 Sorumlu değilsiniz. Eskiden bana da oluyordu namaz kılarken falan aklıma küfür falan geliyordu.
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 17 Nisan 2021 #13 CarryExe dedi: Acaba kimin içinden birden küfür geçer ki? Merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... İçinden küfür etmedin mi hayatın boyunca? Her küfürünü dışarı mı vurdun? Düşünce yoluyla edilen küfür günah değildir. Orucu da bozmaz.
CarryExe dedi: Acaba kimin içinden birden küfür geçer ki? Merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... İçinden küfür etmedin mi hayatın boyunca? Her küfürünü dışarı mı vurdun? Düşünce yoluyla edilen küfür günah değildir. Orucu da bozmaz.
Killerby34 Picopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 154 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #14 Orucu sakatlayabilir.
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #15 Hayır, bozmaz ama sevabını azaltır. İçinden geçirirsen hiçbir şey olmaz.
Belirsiz İntegral Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 17 Nisan 2021 #16 Bozar diyenlerin dini bilgilerini merak ediyorum.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 17 Nisan 2021 #17 İçinden geçiyorsa pek problem olmaz ama dışa vurursan zedeler.
CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 686 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #18 326001 dedi: İçinden küfür etmedin mi hayatın boyunca? Her küfürünü dışarı mı vurdun? Düşünce yoluyla edilen küfür günah değildir. Orucu da bozmaz. Genişletmek için tıkla... Haram olan bir şeyi içinden söylemişsin veya dışından söylemişsin ne fark eder?
326001 dedi: İçinden küfür etmedin mi hayatın boyunca? Her küfürünü dışarı mı vurdun? Düşünce yoluyla edilen küfür günah değildir. Orucu da bozmaz. Genişletmek için tıkla... Haram olan bir şeyi içinden söylemişsin veya dışından söylemişsin ne fark eder?
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 17 Nisan 2021 #20 CarryExe dedi: Haram olan bir şeyi içinden söylemişsin veya dışından söylemişsin ne fark eder? Genişletmek için tıkla... Dini biraz araştır, öyle konuş. Düşünceni eyleme geçirmedikten sonra bir günahı yoktur. İçinden geçen iyi düşüncenin sevabı vardır ama kötünün bir günahı yoktur. Bunu eyleme geçirme sadece. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
CarryExe dedi: Haram olan bir şeyi içinden söylemişsin veya dışından söylemişsin ne fark eder? Genişletmek için tıkla... Dini biraz araştır, öyle konuş. Düşünceni eyleme geçirmedikten sonra bir günahı yoktur. İçinden geçen iyi düşüncenin sevabı vardır ama kötünün bir günahı yoktur. Bunu eyleme geçirme sadece. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et