Rehber Külüstür bilgisayarda Windows 10 kullanımı

Birkaç sene öncesinde yanlış hatırlamıyorsam windows yılbaşına özel , anakartlardaki windows 7 veya windows 8 anahtarı varken windows 10 kurarsanız windows bu eski keyleri kabul ediyordu.Hatta windows bilgisayarınıza hesabınızı bağlarsanız dijital olarak lisans anahtarınızı kaydediliyor.Mesela başka bir bilgisayarda windows 10 kurup hesabınızla giriş yaparsanız önceden kaydettiğiniz lisans anahtarı ile windowsunuz otomatik olarak etkinleştiriliyor.

Muazzammış, bilgisayara format gerekli. KMS illettinden kurtulmam için şart. Ama elimde key yok. Almaya kalksam dediğim gibi uçuk fiyatlar. Napacağımı bilmiyorum. Bu dediğiniz olay halen geçerli mi? bu arada benim keyimin durduk yere süresi bitmişti. Deneme sürümü de değildi.

Bu microsoft un eski key sahiplerine bir seferlik kıyaktı.Ama şöyle yapabilirsiniz.Sanal makineye windows 10 kurup kms ile aktive etkinleştirin.Daha sonra hesabınız ile windows 10 da giriş yapın.
Artık hesabınıza başarılı bir şekilde dijital anahtarınızı kaydettiniz.Artık windows 10 kurulu herhangi bir bilgisayara hesabınızla giriş yaptığınızda otomatik olarak etkinleştirilecek.

Bu yöntem artık işe yaramayabilir.Ama zamanında abimin hesabını böyle aktifleştirmiştim.

Bilgilendirme için teşekkürler.

Privatezilla eklendi arkadaşlar daha akıcı oldu sistem. İstediğiniz ayarları seçer uygularsınız.
Bu program da işin içine girince benim kafamdaki acaba W7 kursam mı düşüncesi de tarih oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…