Soğuk Baklava'da güzel değil ki. Baklava bana fazla şekerli şerbetli geliyor. Ya da ben düzgün baklava yemedim hiç. Baklavaya bir türlü kanım ısınmadı.
Hiç iyi değil hocam. Yemeğin üstüne ekmel anarak yeniliyor. Ekmeği üstüne atıp eti alamıyorum resmen. Ve et yemeklerinde patlıcan, domates gibi şeyleri de sevmediğim için hiç sevmem bu yemeği.
benim fikrim böyle. Belki benim damak tadım yok ama hiç güzel değil. Direk olarak Belen bile güzel değil. Allahın dağına ev filan yapmışlar.
Soğuk Baklava'da güzel değil ki. Baklava bana fazla şekerli şerbetli geliyor. Ya da ben düzgün baklava yemedim hiç. Baklavaya bir türlü kanım ısınmadı.
Ben genel olarak baklavayı sevmiyorum. Soğuk baklava dışında. Onun üstündeki kakaosu ve benim için en önemlisi olan sütlü olması, tadını daha güzel yapıyor. Canım çekti şimdi bak.
Ekleme yapayım bari. Ya kardeşler kusura bakmayın, bak kusura kalmayın, üzülmeyin, çok özür dilerim, affola ama künefe kadar antin kuntin bir tatlı yok. Baklava yiyince tatlı olduğunu anlıyorum. Künefe midemi bulandırıyor.
Ekleme yapayım bari. Ya kardeşler kusura bakmayın, bak kusura kalmayın, üzülmeyin, çok özür dilerim, affola ama künefe kadar antin kuntin bir tatlı yok. Baklava yiyince tatlı olduğunu anlıyorum. Künefe midemi bulandırıyor.