Küpe takmak pilot olmaya engel mi?

SENDROM07

Centipat
Daha fazla  
Küpe takmak istiyorum ama meslek olarak pilotlugu düşünüyorum takmak sıkıntı çıkarır mı?

Pilotların sakal bırakmalarının oksijen maskesi kullanımı nedeniyle havayolu firmaları tarafından yasaklandığını duymuştum. Bu konuda bu kadar hassas iseler küpenin de doğuracağı olumsuz sonuçları engellemek maksadıyla onun da kullanımını kısıtlamaları gayet tabi olacaktır.

Son düzenleme:
Hepinize teşekkür ederim ama internette net bir şekilde ne takabilir yazıyor ne takamaz yazıyor.Sadece piercing takamaz yazıyor ama acaba aynı çatı altında mı değerlendirmryr aldılar

Hepinize teşekkür ederim ama internette net bir şekilde ne takabilir yazıyor ne takamaz yazıyor.Sadece piercing takamaz yazıyor ama acaba aynı çatı altında mı değerlendirmryr aldılar
Hocam en kötü ihtimal sürerken çıkarırsın. Bir sorun olacağını sanmıyorum.

Hocam en kötü ihtimal sürerken çıkarırsın. Bir sorun olacağını sanmıyorum.

Hocam konu sürerken inerken değil mesela bir şirket pilot alacağı zaman bütün vücudunu inceliyorlar bir sürü teste sokuyolar o kadar düz mantık olacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…