L lnlymnn Centipat Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar eve kürek makinesi almak istiyorum. Beslenmeme dikkat edip günde 1 saat kürek çekmek kasları parçalar mı? Belli bir forma girer miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2024
Arkadaşlar eve kürek makinesi almak istiyorum. Beslenmeme dikkat edip günde 1 saat kürek çekmek kasları parçalar mı? Belli bir forma girer miyim?
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #2 Olimpik spor dalı zaten, vücudun tüm kaslarını çalıştırıyor diye biliyorum ben. Işe yarar yani, omuz bölgesi icin özelikle.
Olimpik spor dalı zaten, vücudun tüm kaslarını çalıştırıyor diye biliyorum ben. Işe yarar yani, omuz bölgesi icin özelikle.
B Bbburki Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 145 Daha fazla Sistem Özellikleri dell vostro 3520 laptop Cinsiyet Erkek Meslek lise 3 Ağustos 2024 #3 Normalde insanlar yüzücülerin omuzları büyük der ancak yüzme ve kürek gibi egzersizler omuzdan çok sırtı çalıştırır. Ha antrenman yapmış kadar gelişemezsiniz ancak bir yandan kardiyonuzu da yapmış olursunuz.
Normalde insanlar yüzücülerin omuzları büyük der ancak yüzme ve kürek gibi egzersizler omuzdan çok sırtı çalıştırır. Ha antrenman yapmış kadar gelişemezsiniz ancak bir yandan kardiyonuzu da yapmış olursunuz.