Mehmet5445 Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #1 Benim sıralamam 764K’da ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Teknikleri’ni düşünüyorum. Sizce iyi midir, tavsiye eder misiniz?
Benim sıralamam 764K’da ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Teknikleri’ni düşünüyorum. Sizce iyi midir, tavsiye eder misiniz?
Porsche 911 GT3 RS Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.475 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nürburgring 4 Ağustos 2025 #2 Valla hocam bu tarz üniversitelerde tıp harici herhangi bir bölüm okunmamalı bence. Eğer paranız var ise iyi vakıf üniversitelerinin %50 burslu bölümlerine bakabilirsiniz.
Valla hocam bu tarz üniversitelerde tıp harici herhangi bir bölüm okunmamalı bence. Eğer paranız var ise iyi vakıf üniversitelerinin %50 burslu bölümlerine bakabilirsiniz.
5 582234 Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 246 4 Ağustos 2025 #3 Mehmet5445 dedi: Benim sıralamam 764K’da ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Teknikleri’ni düşünüyorum. Sizce iyi midir, tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... üniversiteyi pek bilmiyorum ama şehirde pek bir şey yok ve ulaşım pahalı
Mehmet5445 dedi: Benim sıralamam 764K’da ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Teknikleri’ni düşünüyorum. Sizce iyi midir, tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... üniversiteyi pek bilmiyorum ama şehirde pek bir şey yok ve ulaşım pahalı