EA App Kütüphane gözükmüyor

KedyDev

Decapat
Daha fazla  
EA App uygulamasında kütüphanem gözükmüyor. Epic Games'ten aldığım EA FC 24 oyununu indiremiyorum.

Dosya Ekleri

• 1717865146866.png
    1717865146866.png
    69,8 KB · Görüntüleme: 64
EA App'i kaldırıp tekrar yükleyebilirsiniz.
Denedim hocam.
Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemek, önbelleği temizlemek, uygulamanın onarım penceresini kullanmak, uygulamayı yönetici olarak çalıştırmak, görev yöneticisi ile background service'i kapatmak, sayfayı yenilemek, error report göndermek, hesaptan çıkıp tekrar giriş yapmak, DNS'İ 8.8.8.8, 8.8.4.4 yapmak gibi yöntemleri denedim fakat sonuç hiç.

Hocam çözüldü mü?

Denedim hocam.
Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemek, önbelleği temizlemek, uygulamanın onarım penceresini kullanmak, uygulamayı yönetici olarak çalıştırmak, görev yöneticisi ile background service'i kapatmak, sayfayı yenilemek, error report göndermek, hesaptan çıkıp tekrar giriş yapmak, DNS'İ 8.8.8.8, 8.8.4.4 yapmak gibi yöntemleri denedim fakat sonuç hiç.
????

Hocam ben giris yapinca vpn i sildim ve guvenli intetneti actim yine kutuphaneden gitti her giris yaptiginza guvenli internet kapali ve vpn acik olmali maalesef.
Türk Telekom kullanıyorum direk VPN ile giriş yapabildim. İndirme hızımda da değişiklik olmadı sağolun hocam.
Düzenleme: Bir süre sonra indirme hızım epey düştü. Uygulama açıkken VPN bağlantısını kestiğim zaman indirme hızım düzeldi.

Dosya Ekleri

• 1719245856481.png
    1719245856481.png
    324,6 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı