Denedim hocam.EA App'i kaldırıp tekrar yükleyebilirsiniz.
????Denedim hocam.
Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemek, önbelleği temizlemek, uygulamanın onarım penceresini kullanmak, uygulamayı yönetici olarak çalıştırmak, görev yöneticisi ile background service'i kapatmak, sayfayı yenilemek, error report göndermek, hesaptan çıkıp tekrar giriş yapmak, DNS'İ 8.8.8.8, 8.8.4.4 yapmak gibi yöntemleri denedim fakat sonuç hiç.
Hocam çözüldü mü?
Hocam her girdiğinizde VPN ile mi girmek zorundasınız yoksa tek seferlik mi?Bende de aynı sorun vardı,ben superonlinedan güvenli interneti kapatıp vpn ile giriş yapınca sorun çözüldü deneyin isterseniz.
Hocam ben giris yapinca vpn i sildim ve guvenli intetneti actim yine kutuphaneden gitti her giris yaptiginza guvenli internet kapali ve vpn acik olmali maalesef.Hocam her girdiğinizde VPN ile mi girmek zorundasınız yoksa tek seferlik mi?
Türk Telekom kullanıyorum direk VPN ile giriş yapabildim. İndirme hızımda da değişiklik olmadı sağolun hocam.Hocam ben giris yapinca vpn i sildim ve guvenli intetneti actim yine kutuphaneden gitti her giris yaptiginza guvenli internet kapali ve vpn acik olmali maalesef.
Iyi eglenceler hocam ne demek.Türk Telekom kullanıyorum direk VPN ile giriş yapabildim. İndirme hızımda da değişiklik olmadı sağolun hocam.
Düzenleme: Bir süre sonra indirme hızım epey düştü. Uygulama açıkken VPN bağlantısını kestiğim zaman indirme hızım düzeldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.