Caranthir Ar Feiniel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.478 Çözümler 8 Yer The Fields of Ard Skellig Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #1 İkinci diskimi biçimlendirdim ve Steam kütüphane klasörü açmak istedim fakat bu hatayı veriyor. İçine klasör açtım fakat bir şey değişmedi. Bu hatadan nasıl kurtulabilirim? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 104,4 KB · Görüntüleme: 94
İkinci diskimi biçimlendirdim ve Steam kütüphane klasörü açmak istedim fakat bu hatayı veriyor. İçine klasör açtım fakat bir şey değişmedi. Bu hatadan nasıl kurtulabilirim?
abdullah53 Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 249 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 19 Eylül 2023 #2 Dosya türünü değiştirdin mi? NTFS filan. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
KS KS Caranthir Ar Feiniel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.478 Çözümler 8 Yer The Fields of Ard Skellig Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #3 abdullah53 dedi: Dosya türünü değiştirdin mi? NTFS filan. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yapınca sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
abdullah53 dedi: Dosya türünü değiştirdin mi? NTFS filan. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yapınca sorun çözüldü.