Dediklerini tek tek yaptım. Sadece 2 oyun görünüyor. Ama hesapta Pubg, Pummel Party, kart oyunu ve 1-2 oyun daha olduğuna eminim. Bilgisayarda yüklüydü çünkü oynuyorduk.
Son olarak üstten 'Yardım' > 'Steam Destek' > alttaki arama kısmına Pubg veya diğer oyunların ismini yazıp girdiğinde "Bu ürün Steam kütüphanenizde bulunmuyor." yazıyorsa, o hesap olmadığı kesinleşir.
Son olarak üstten 'Yardım' > 'Steam Destek' > alttaki arama kısmına Pubg veya diğer oyunların ismini yazıp girdiğinde "Bu ürün Steam kütüphanenizde bulunmuyor." yazıyorsa, o hesap olmadığı kesinleşir.
Pubg yazdım yandaki tike tıkladım. Bu oyun steam de ücretsiz diyor. Pummel party yazdığımda bu ürün kütüphanenizde bulunmuyor diyor. tabletop simulator yazdığımda bu ürün kütüphanenizde bulunmuyor diyor.
''Eğer bu ürünü önceden Steam üzerinde satın aldıysanız, Steam'in gönderdiği satın alım doğrulama e-postasını kontrol ederek ürünün satın alındığı hesabı doğrulayın.'' yarın mailleri kontrol ettiğimde sanırım her şey ortaya çıkacak.
Pubg yazdım yandaki tike tıkladım. Bu oyun Steam de ücretsiz diyor. Pummel Party yazdığımda "bu ürün kütüphanenizde bulunmuyor" diyor. Tabletop Simulator yazdığımda "bu ürün kütüphanenizde bulunmuyor" diyor.