Kütüphanedeki bilgisayarları kullanmak güvenli mi?

Makaleler
49
Merhaba,

Kütüpheneye gidiyorum kitap okumaya. Bir ara kütüphane bilgisayarında Google hesabıma giriş yapmıştım. Başıma herhangi bir olay gelmedi ama yine de sizlere sormak istedim.

Bilgisayarı kapatırken tarama geçmişini silip, Google hesabımdan çıkıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Shadow Defender programı vardı. Bu program var diye yeniden başlattım. Deep Freeze gibi bir şey diye biliyorum Shadow Defender'i.

Yeniden başlattım bilgisayarı. Böyle yaparsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

İyi Sosyaller.

Hesaplarınız da 2FA kullanıp, giriş yaparken de gizli sekmeden giriş yaparsanız daha iyi olur.

Parolayı kaydetmeyin yukarı da çıkıyor genelde bir yere girdiğiniz zaman kaydedilsin mi diye. Arama geçmişinizi de temizleyin ve siz gelmeden önce herhangi bir program açık mı onu kontrol edin.

Parolayı kaydetmeyin yukarı da çıkıyor genelde bir yere girdiğiniz zaman kaydedilsin mi diye. Arama geçmişinizi de temizleyin ve siz gelmeden önce herhangi bir program açık mı onu kontrol edin.
Kapatıp açsam işe yarar mı? Deep Freeze tarzı bir uygulama var bilgisayarda. O yüzden sormak istemiştim.

Kapatıp açsam işe yarar mı? Deep Freeze tarzı bir uygulama var bilgisayarda. O yüzden sormak istemiştim.
Programa baktığım zaman ilk gün ki bilgisayarın olduğunu söylüyor. Deep Freeze işe yarar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…