İki adet uygulamam var. A uygulamam bir kütüphane. Bu uygulamayı diğer mikroservislerime ekliyorum ve Interceptor olarak çalışıyor. A uygulamamda logging işlemine kibanada gösterebilmek adına bir field ekleme ihtiyacım var. Bunu StructuredArgument ile yapıyorum fakat, key olarak X, Value olarak spring. Application. Name bilgisini yollamam gerekiyor. Ben A uygulamasını B mikroservisine kütüphane olarak eklediğim zaman, B uygulamasının spring. Application. Name bilgisini alamıyorum. @Value ile denedim, Enviroment ile denedim, System. GetProperty ile denedim fakat olmuyor. ComponentScan ile yapılabilir diye duydum fakat nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu şekilde almak istememin sebebi de, A kütüphanesini kullanan birçok mikroservisim var ve hepsinde değişiklik yapmak istemiyorum. Kütüphanede değişiklik yapıp patch versiyon arttırıp işi bitirmek istiyorum. Tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum.
diye app name değerini tanımladım, bu sınıftaki bir methodda da
Kod:
String s = serviceId;
diye erişmek istedim.
Çalışacak (B) servisimi ayağa kaldırdığımda ve kütüphane olan servisin (A) ilgili yerine eriştiğimde B servisinin adını alabiliyorum. Projelerinizi gözden geçirin.
diye app name değerini tanımladım, bu sınıftaki bir methodda da
Kod:
String s = serviceId;
diye erişmek istedim.
Çalışacak (B) servisimi ayağa kaldırdığımda ve kütüphane olan servisin (A) ilgili yerine eriştiğimde B servisinin adını alabiliyorum. Projelerinizi gözden geçirin.
@count hocam aspect ekledim de yine aynı okunmadı, mecbur uygulamaları tek tek güncelledim. Forward compatibility için uğraştım da, napalım artık. Teşekkür ediyorum.