Steam Kütüphanenizde kaç tane oyun var?

trosy

Decapat
Merhaba, Steam'de nasıl bu kadar fazla oyununuz oluyor? Oyunların hepsi sevdiğiniz mi yoksa oyun sayısı fazla olsun diye ucuz oyunları mı topluyorsunuz? Kaç oyununuz var?

608 oyunum var 10 tanesini oynuyorum. Yaklaşık 570 tanesi kart kasmak için alınmıştı.

651 adet oyun var. Çoğunu indirimdeyken aldım ama son zamanlarda ne yazık ki oyunlara para vermek güçleşti. İndirimdeyken bile sadece bana mı pahalı geliyor bilemedim.

Merhaba, Steam'de nasıl bu kadar fazla oyununuz oluyor? Oyunların hepsi sevdiğiniz mi yoksa oyun sayısı fazla olsun diye ucuz oyunları mı topluyorsunuz? Kaç oyununuz var?
Benim 93-94 civarı oyunum var. Yaklaşık 1 yıldır bu hesabı elde ettim. Steam bedava oyunlar veriyor ne olur ne olmaz diye onları alıyorum. Çoğu bedava oyunu ne olur olmaz diye alıyorum.

Sadece sevdiğim oyunları alıyorum. Kütüphanem zamanla büyüdü ve Steam'de 550 tane oyunum oldu. Tüm AAA oyunlar var. Oyun oynamaya daha fazla vaktim olsaydı 1000'den fazla oyun olurdu.

Sadece oynadığim oyunlar var. 180 tane olması lazım.

25. İndirimleri kaçırmasaydım 150 TL alışveriş yapacaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…