Python Kütüphanesi pydumpck güvenli mi?

expart

Hectopat
Güvenebilirsiniz. Güvenmekte emin değilseniz paketin kaynak kodlarına göz gezdirebilirsiniz. Pypı istatistikleri fena değil, kullanılmış bir paket.

Sağ olun, şu anda indiriyorum kütüphaneyi ne olur ne olmaz işim bitince sileceğim.

Güvenebilirsiniz. Güvenmekte emin değilseniz paketin kaynak kodlarına göz gezdirebilirsiniz. Pypı istatistikleri fena değil, kullanılmış bir paket.

Dosyayı indirdim şu anda deniyorum fakat bir modülü bulamıyor sürekli yarıda kesiliyor çözümünü biliyor musunuz?

Ve bu arada Python silince kütüphaneler direk siliniyor değil mi kendisi?

Sağ olun, şu anda indiriyorum kütüphaneyi ne olur ne olmaz işim bitince sileceğim.

Dosyayı indirdim şu anda deniyorum fakat bir modülü bulamıyor sürekli yarıda kesiliyor çözümünü biliyor musunuz?
Python geliştirme ortamı olarak ne kullanıyorsunuz? Paketi indirmek için python konsolunda pip install pydumpck komutunu girerseniz paket yüklenecektir. Sonrasında import pydumpck as dump diyerek dump adıyla kullanabilirsiniz.

Python geliştirme ortamı olarak ne kullanıyorsunuz? Paketi indirmek için Python konsolunda pip install pydumpck komutunu girerseniz paket yüklenecektir. Sonrasında import pydumpck as dump diyerek dump adıyla kullanabilirsiniz.

Hocam yeni sürüm kullandığım için öyleymiş uygulama eski Python ile geliştirilmiş herhalde o yüzden ama şimdi MSVCP140.DLL hatası veriyor sosyalde hatalar için gereken C++'lar vardı link biliyor musunuz? Tamamdır buldum şu anda indiriyorum bir de öyle deneyeceğim umarım olur.

Python geliştirme ortamı olarak ne kullanıyorsunuz? Paketi indirmek için Python konsolunda pip install pydumpck komutunu girerseniz paket yüklenecektir. Sonrasında import pydumpck as dump diyerek dump adıyla kullanabilirsiniz.

Ne yazık ki olmadı uygulama eski Python ile geliştirilmiş ama bu modülde yeni Python ile geliştirilmiş bu yüzden sürekli DLL hatası veriyor.

Son düzenleme:
Eski Python ne 🤣 11 Kasım'da güncellenmiş eklenti.
Bahsettiğin hata gerçektende C++ ile alakalı Visual C++ Redistributable Runtimes Hepsi Bir Arada buradan indirebiliyorsun.
Konudaki soruna gelirsek güvenliğe takıntılısın sanırım. Pypi ile paketler indirilmeye açılmadan önce onaylanma aşamasından geçiyor. Yükledikten sonra paketin kodları zaten sistemine yükleniyor paketin tüm kodlarına ulaşabiliyorsun yani GitHub'a bakmadan. GitHub'daki kaynak kodları da gerçek üstüne.
Rezil bir konu olmuş, aşırı takıntılılık sıkıntı çıkarıyor insana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı