AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Bugün 12:09 #1 Whee Minds Meet'i kütüphaneye ekledim ama mobil uyg göremiyorum. Mağaza sayfasında zaten ekli yazıyor. Nasıl çözebilirim?
Whee Minds Meet'i kütüphaneye ekledim ama mobil uyg göremiyorum. Mağaza sayfasında zaten ekli yazıyor. Nasıl çözebilirim?
Çözüm DarkReq Bugün 12:49 AFAN dedi: Where Winds Meet. Genişletmek için tıkla... Oyun ücretsiz olduğu için anca masaustunden ekleyebilirsin.
AFAN dedi: Where Winds Meet. Genişletmek için tıkla... Oyun ücretsiz olduğu için anca masaustunden ekleyebilirsin.
DarkReq Femtopat Katılım 16 Kasım 2025 Mesajlar 115 Çözümler 4 Bugün 12:11 #2 AFAN dedi: Whee minds Meet'i kütüphaneye ekledim ama mobil uyg göremiyorum. Mağaza sayfasında zaten ekli yazıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulamadan çıkın 5 dakika sonra gelir. Artı 0 Eksi
AFAN dedi: Whee minds Meet'i kütüphaneye ekledim ama mobil uyg göremiyorum. Mağaza sayfasında zaten ekli yazıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulamadan çıkın 5 dakika sonra gelir.
KS KS AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Bugün 12:15 #3 DarkReq dedi: Uygulamadan çıkın 5 dakika sonra gelir. Genişletmek için tıkla... Bekleyelim bakalım. Artı 0 Eksi
DarkReq Femtopat Katılım 16 Kasım 2025 Mesajlar 115 Çözümler 4 Bugün 12:22 #4 AFAN dedi: Bekleyelim bakalım. Genişletmek için tıkla... Masaüstü gibi anlık islemiyor mobilde. Artı 0 Eksi
KS KS AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Bugün 12:22 #5 DarkReq dedi: Masaüstü gibi anlık islemiyor mobilde. Genişletmek için tıkla... Yok hocam 5 dk dan fazla bekledim de bana mısın demiyor. Artı 0 Eksi
DarkReq dedi: Masaüstü gibi anlık islemiyor mobilde. Genişletmek için tıkla... Yok hocam 5 dk dan fazla bekledim de bana mısın demiyor.
DarkReq Femtopat Katılım 16 Kasım 2025 Mesajlar 115 Çözümler 4 Bugün 12:24 #6 AFAN dedi: Yok hocam 5 dk dan fazla bekledim de bana mısın demiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman uygulamalarin verilerini sil yeniden önbellek alacağı için yuklenir bende hep geliyor. Artı 0 Eksi
AFAN dedi: Yok hocam 5 dk dan fazla bekledim de bana mısın demiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman uygulamalarin verilerini sil yeniden önbellek alacağı için yuklenir bende hep geliyor.
KS KS AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Bugün 12:34 #7 DarkReq dedi: O zaman uygulamalarin verilerini sil yeniden önbellek alacağı için yuklenir bende hep geliyor. Genişletmek için tıkla... Verileri Apple da nereden siliyoruz bulamadım hocam bir bilgin var mı? Artı 0 Eksi
DarkReq dedi: O zaman uygulamalarin verilerini sil yeniden önbellek alacağı için yuklenir bende hep geliyor. Genişletmek için tıkla... Verileri Apple da nereden siliyoruz bulamadım hocam bir bilgin var mı?
DarkReq Femtopat Katılım 16 Kasım 2025 Mesajlar 115 Çözümler 4 Bugün 12:35 #8 AFAN dedi: Verileri Apple da nereden siliyoruz bulamadım hocam bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Apple hiç bilmiyorum o zaman silip yükleyin aynı mantık verileri siliyor. Artı 0 Eksi
AFAN dedi: Verileri Apple da nereden siliyoruz bulamadım hocam bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Apple hiç bilmiyorum o zaman silip yükleyin aynı mantık verileri siliyor.
KS KS AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Bugün 12:41 #9 DarkReq dedi: Apple hiç bilmiyorum o zaman silip yükleyin aynı mantık verileri siliyor. Genişletmek için tıkla... Yok ya bana mısın demiyor çözemedim. Artı 0 Eksi
DarkReq dedi: Apple hiç bilmiyorum o zaman silip yükleyin aynı mantık verileri siliyor. Genişletmek için tıkla... Yok ya bana mısın demiyor çözemedim.
DarkReq Femtopat Katılım 16 Kasım 2025 Mesajlar 115 Çözümler 4 Bugün 12:42 #10 AFAN dedi: Yok ya bana mısın demiyor çözemedim. Genişletmek için tıkla... Hangi oyundu. Artı 0 Eksi