AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Bugün 12:09 #1 Whee Minds Meet'i kütüphaneye ekledim ama mobil uyg göremiyorum. Mağaza sayfasında zaten ekli yazıyor. Nasıl çözebilirim?
Whee Minds Meet'i kütüphaneye ekledim ama mobil uyg göremiyorum. Mağaza sayfasında zaten ekli yazıyor. Nasıl çözebilirim?
Çözüm DarkReq Bugün 12:49 AFAN dedi: Where Winds Meet. Genişletmek için tıkla... Oyun ücretsiz olduğu için anca masaustunden ekleyebilirsin.
AFAN dedi: Where Winds Meet. Genişletmek için tıkla... Oyun ücretsiz olduğu için anca masaustunden ekleyebilirsin.
KS KS AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Bugün 12:42 #11 DarkReq dedi: Hangi oyundu. Genişletmek için tıkla... Where Winds Meet. Artı 0 Eksi
DarkReq Attopat Katılım 16 Kasım 2025 Mesajlar 99 Çözümler 4 Bugün 12:49 #12 AFAN dedi: Where Winds Meet. Genişletmek için tıkla... Oyun ücretsiz olduğu için anca masaustunden ekleyebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
AFAN dedi: Where Winds Meet. Genişletmek için tıkla... Oyun ücretsiz olduğu için anca masaustunden ekleyebilirsin.
KS KS AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Bugün 12:50 #13 DarkReq dedi: Oyun ücretsiz olduğu için anca masaustunden ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim kütüphaneye ekleye bastım ama illa PC gerek ha. Artı 0 Eksi
DarkReq dedi: Oyun ücretsiz olduğu için anca masaustunden ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim kütüphaneye ekleye bastım ama illa PC gerek ha.
DarkReq Attopat Katılım 16 Kasım 2025 Mesajlar 99 Çözümler 4 Bugün 12:52 #14 AFAN dedi: Tamamdır hocam teşekkür ederim kütüphaneye ekleye bastım ama illa PC gerek ha. Genişletmek için tıkla... Evet ücretsiz olduğu için yükle diyeceksin sonra yüklemeden geri cikinca kütüphaneye gelecek. Artı 0 Eksi
AFAN dedi: Tamamdır hocam teşekkür ederim kütüphaneye ekleye bastım ama illa PC gerek ha. Genişletmek için tıkla... Evet ücretsiz olduğu için yükle diyeceksin sonra yüklemeden geri cikinca kütüphaneye gelecek.