Moon64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.127 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Journalist 12 Nisan 2023 #1 Amazon.com.tr Linkteki bu klavye alınır mı sizce dostlar? Veya 700'ü geçmeyecek şekilde bir öneri yapabilir misiniz? Red Switch veya membran olması lazım.
Amazon.com.tr Linkteki bu klavye alınır mı sizce dostlar? Veya 700'ü geçmeyecek şekilde bir öneri yapabilir misiniz? Red Switch veya membran olması lazım.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum 12 Nisan 2023 #2 Alınmaz. Amazon.com.tr
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #3 Lusyz dedi: Alınmaz. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Gerçekten güzel bir klavye. Bu klavyenin switchleri hangi markaydı?
Lusyz dedi: Alınmaz. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Gerçekten güzel bir klavye. Bu klavyenin switchleri hangi markaydı?
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum 12 Nisan 2023 #4 Hyuuga Neji dedi: Gerçekten güzel bir klavye. Bu klavyenin Switch'leri hangi markaydı? Genişletmek için tıkla... Bsun marka bir Switch olması gerek. Bu bütçede orta segment bir Switch denebilir. Kalitelide değil kötüde değil.
Hyuuga Neji dedi: Gerçekten güzel bir klavye. Bu klavyenin Switch'leri hangi markaydı? Genişletmek için tıkla... Bsun marka bir Switch olması gerek. Bu bütçede orta segment bir Switch denebilir. Kalitelide değil kötüde değil.
T Tarum980 Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 731 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #5 Moon64 dedi: Amazon.com.tr Linkteki bu klavye alınır mı sizce dostlar? Veya 700'ü geçmeyecek şekilde bir öneri yapabilir misiniz? Red Switch veya membran olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata alınır tabiki.. bu fiyata daha iyileri varsa bilen arkadaşlar yardımcı olurlar..
Moon64 dedi: Amazon.com.tr Linkteki bu klavye alınır mı sizce dostlar? Veya 700'ü geçmeyecek şekilde bir öneri yapabilir misiniz? Red Switch veya membran olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata alınır tabiki.. bu fiyata daha iyileri varsa bilen arkadaşlar yardımcı olurlar..
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #6 https://www.amazon.com.tr/dp/B0BTLV...e=380333&creativeASIN=B0BTLV8CFM&linkCode=asn Şu da güzel baya. Pille çalışıyor ve kablosuz fakat güzel.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BTLV...e=380333&creativeASIN=B0BTLV8CFM&linkCode=asn Şu da güzel baya. Pille çalışıyor ve kablosuz fakat güzel.
Moon64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.127 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Journalist 12 Nisan 2023 #7 Lusyz dedi: Alınmaz. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Kablolu da kullanılabiliyor mu? Kablosuz istemiyorum çünkü.
Lusyz dedi: Alınmaz. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Kablolu da kullanılabiliyor mu? Kablosuz istemiyorum çünkü.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #8 Moon64 dedi: Kablolu da kullanılabiliyor mu? Kablosuz istemiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Kablolu zaten hocam. Benim attığım kablosuz sadece.
Moon64 dedi: Kablolu da kullanılabiliyor mu? Kablosuz istemiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Kablolu zaten hocam. Benim attığım kablosuz sadece.
Moon64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.127 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Journalist 12 Nisan 2023 #9 Peki bir sıkıntı olması takdirde bunun garanti süreci nasıl işliyor tam olarak?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #10 Moon64 dedi: Peki bir sıkıntı olması takdirde bunun garanti süreci nasıl işliyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz. Kroniği yok zaten switchlerde çift tıklama falan olursa o switchlerden alıp takabilirsiniz çünkü klavye hotswap.
Moon64 dedi: Peki bir sıkıntı olması takdirde bunun garanti süreci nasıl işliyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz. Kroniği yok zaten switchlerde çift tıklama falan olursa o switchlerden alıp takabilirsiniz çünkü klavye hotswap.