Kulağa zarar veren Razer Blackshark V2X kulaklık iade edilebilir mi?

Asafemre3204

Hectopat
10 gün önce Blackshark V2X aldım ancak 3 4 gün kullandıktan sonra kulağım kabuk bağladı, şişti iltahaplandı. Bu kulaklığın iadesini alırlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
10 gün önce BlackShark v2X aldım ancak 3 4 gün kullandıktan sonra kulağım kabuk bağladı, şişti iltahaplandı. Bu kulaklığın iadesini alırlar mı?

Vücutla birebir temas eden elektronik cihazlarda temizlik ve hijyenden dolayı iade yoktur buraya gelip yok iade senin hakkın edebilirsin falan diyenlere kanma boşuna sarı site Letgo sat gitsin yapacak hiçbirşeyin yok.

Bu tarz ürünlerde hijyenden dolayı iade pek mümkün olmaz. İkinci el platformlarında satmayı deneyebilirsiniz.

Şöyle bir durum var örnek veriyorum Hepsiburada'nın iade koşulunu paylaşıyorum;

"Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (Parfüm, iç çamaşırı, mayo, kozmetik, kulaklık, epilatör, tıraş makineleri vb.) yasal mevzuat gereği iade edilememektedir."

Yani burada şunu yapabilirsiniz, ilk önce aldığınız yere başvurun iade kabul etmezler ise Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsiniz. Bundan sonra da hakem heyeti şikayetiniz doğrultusunda bir bilirkişi atayacaktır. Bilirkişi kulaklığı inceleyecek ve dediğiniz gibi sağlık problemlerine yol açan bir durum var ise iadeniz onaylanacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…